Huis » Meisje » Verpleegster stiekem geneukt hoer contact telefoonnummer

Verpleegster stiekem geneukt hoer contact telefoonnummer

door | 24 oktober 2020

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er! Je kunt hier registeren. De helpende hand en mond van de verpleegster. Hij lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis en hij verveelde zich dood. Wordfeud en het internet waren zijn enige vermaak tot het dagelijkse bezoek van zijn moeder want echt bewegen kon hij niet. Hij was van achteren aangereden door een dronken malloot en zat tot bijna aan zijn middel in het gips. Nog een weekje in het ziekenhuis en dan zou hij naar een revalidatiecentrum gaan waar ze gingen kijken of hij weer een beetje soepel kon lopen in de toekomst.

Hij lag met een voortdurende stijve want na twee weken geen seks en wel porno kijken kwam het zaad bijna zijn oren uitlopen. Aftrekken ging niet want teveel bewegen deed pijn. Hij kon net aan iets intypen op zijn laptop of iPad en dat was ongeveer alles. Hij had al een paar keer een stijve gekregen toen hij werd gewassen door de verpleegsters maar die hadden het heel zakelijk behandeld en waren even weggegaan totdat hij weer afgekoeld was.

Al die verhalen die hij op het internet las waarin verpleegsters “extra” zorg boden aan hun patienten waren toch wat schromelijk overdreven. Het was zelfs zo erg dat toen hij werd geholpen door de nachtzuster, een oudere vrouw, bij het plassen een stijve kreeg die het eerste uur niet meer wegging. Hij was jong dus problemen met erecties had hij niet en zijn gedachten waren bij de grote borsten van de zuster van dienst.

Twee weken voor het ongeluk bleek dat zijn vriendin een stiekeme relatie had met een collega en was uit het huis waar ze samenwoonden vertrokken. Er was dus ook niemand die hem even tijdens het bezoekuur van zijn hoge nood af kon helpen. Hij lag op een kamer apart want zijn ouders, en hijzelf ook trouwens door een erfenis van zijn oma, hadden meer dan genoeg geld en dat was een understatement.

Zijn moeder kwam hem dagelijks trouw bezoeken en, terwijl ze druk in gesprek waren, zag dat de dekens enigszins omhoog kwamen in de buurt van zijn pik. Ze keek even in welke richting haar zoon, Julian, zat te kijken en wist gelijk waar de bolling in de dekens vandaan kwam. In de deuropening stond een leerling verpleegster druk te praten met een collega. Het was een knap blond meisje van een jaar of 21 met een paar stevige borsten want haar verpleegsteruniformpje stond strak aan de bovenkant.

Ze keek weer om naar Julian die gefixeerd naar het blonde meisje aan het kijken was. Hier moest ingegrepen worden dacht Julian’s moeder, die arme jongen heeft het zwaar. Ze zorgde dat het gesprek weer op gang kwam en besteedde verder geen aandacht aan de tent die zich in de dekens had gevormd. Er vormde zich een plannetje in haar hoofd die ze meteen na het bezoekuur ten uitvoer zou brengen. Nadat ze haar zoon plechtig beloofd had de volgende ochtend om dezelfde tijd weer terug te zijn ging ze naar de balie van de verpleegsters en kreeg alle informatie die ze nodig had en ging met een glimlach op haar gezicht het ziekenhuis uit.

De verpleegster van die nacht was weer dezelfde als van de erectie tijdens het plassen en bleef lekker babbelen met Julian om een gemoedelijke sfeer te creeren en te voorkomen dat hij weer een erectie zou krijgen tijdens het plassen. Ergens had ze wel medelijden met de jongen maar ze kon er niets aan doen wilde ze haar baan niet kwijtraken. Na de dood van haar man had ze het geld van haar loon hard nodig om het hoofd boven water te houden.

Julian was te moe om een harde pik te krijgen want hij was pas heel laat gaan slapen. Slaapdronken had hij gereageerd op de nachtzuster die vrolijk over van alles en nog wat aan het kletsen was door af en toe “ja” en “oh” te zeggen op de momenten dat het volgens hem noodzakelijk was. Truus, de nachtzuster, was blij dat er niets gebeurd was en ging door met haar dienst die bestond uit het opruimen van kots en voor de tigste keer hetzelfde verhaal aanhoren van de man uit kamer die een lichte vorm van Alzheimer had.

Die ochtend ging ze moe richting parkeerplaats en was blij dat ze nog maar een keertje de nachtdienst in hoefde en daarna drie heerlijke dagen vrij was. Op de parkeerplaats zag ze dat er een man bij haar auto stond te wachten en was van plan om terug te lopen en de bewaking in te seinen. De man wenkte haar echter en ze nam hem goed in zich op. Type notaris, keurig in het pak en van een formaat dat ze wel kon hebben.

Ze had grotere, agressievere, patienten keurig weer in het bed gekregen met haar kordate optreden. De man begroette haar uiterst correct met een “dag mevrouw van Steenderen, mag ik mij voorstellen, ik ben John van’ t Veld, ik ben advocaat en ik heb een voorstel voor u”. Nieuwsgierig geworden naar wat de keurige man te bieden had keek ze hem vragend aan waarop hij vervolgde met “zullen we even ergens koffie gaan drinken. Er is een restaurant hier heel dichtbij waar ze heerlijk ontbijt hebben”.

Truus kende het restaurant wel want daar had ze vroeger vaak genoeg gegeten tijdens de lunchpauze. Ze nam nu alleen haar eigen brood mee van huis sinds het salaris van haar man was weggevallen en ze een uiterst schamel pensioentje er voor in de plaats had gekregen. Het gesprek in het restaurant overtrof haar stoutste verwachtingen en ze vroeg bedenktijd om het allemaal op zich in te laten werken. De advocaat gaf aan dat ze tot ’s middags vier uur de tijd had om haar besluit door te geven en gaf haar een kaartje met een nummer waarop hij te bereiken was.

Ze ging naar huis en kon moeilijk de slaap vatten. Het aanbod van de advocaat spookte door haar hoofd heen en ver voor vier uur had ze de telefoon al gepakt en haar antwoord doorgegeven. Dit was misschien haar uitweg uit haar nijpende financiele situatie. Een uur voordat ze in het ziekenhuis moest zijn keek ze haar kledingkast door en pakte wat lingerie dat nog ingepakt lag op de bovenste plank van de kast. Haar man was er mee aan komen zetten maar voordat ze hem ermee had kunnen verrassen had hij een hartaanval gekregen en kon ze hem de week erop naar de begraafplaats brengen.

Dit alles was al twee jaar geleden maar ze had het niet over haar hart kunnen verkrijgen om het weg te gooien want ze was niet meer van plan geweest om met een andere man ooit nog aan seks te gaan doen. En om eerlijk te zijn, wie zat er te springen om een vrouw van middelbare leeftijd met wel grote maar hangende tieten.

Ze pakte de lingerie uit en bekeek zichzelf in de spiegel toen ze de jarretels en de pikante bh had aangetrokken. De vrouw in de spiegel ziet er goed dacht ze bij zichzelf toen ze haar evenbeeld in lingerie en laarzen zag. Haar borsten waren door de bh een stuk omhoog gepushed en de jarretels en panty’s zaten strak om haar slanke benen.

De laarzen, die ze ooit in een opwelling had gekocht en een keertje aangehad, maakten het geheel af. Ze deed haar verpleegstersuniform er overheen aan en niemand die zag wat voor sensuele vrouw er onder zat. Het enige dat opviel was de bovenkant van het pakje die strak stond vanwege haar grote borsten die een gevecht met de stof waren aangegaan. Over het verpleegstersuniform deed ze een lange jas aan en haar haar ging in een knotje.

Tevreden met zichzelf liep ze naar beneden en ging, terwijl de rest van de buurt voor de televisie zat, richting het ziekenhuis waar ze een aparte nachtdienst voor de boeg had. In de verpleegsterskamer deed ze volop mee aan de gesprekken en de laatste roddels en kreeg van de blonde leerling verpleegster weer te horen dat Julian een erectie had gekregen terwijl ze hem met een washandje aan het wassen was.

Ze nam Ingrid apart en zei zachtjes dat ze dit soort dingen niet in het openbaar moest gaan verkondigen wilde ze haar baan houden. Maar, en toen kwam de maar, of ze geïnteresseerd was in een uitdagendere baan dan wat ze nu deed, tegen een veel betere vergoeding. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want het salaris van een verpleegster in opleiding was niet echt om over naar huis te schrijven.

Nadat Ingrid vrij snel had ingestemd met het voorstel zocht Truus naar het kaartje van de advocaat dat ze gekregen had en belde hem op om het goede nieuws mee te delen. Ze stopte haar mobieltje weg, keek op de klok en zag dat ze haast moest maken wil ze genoeg tijd over houden voor Julian. Nadat ze eerst kamer had gedaan en het kotst in een sneltreinvaart bij andere patienten had opgeruimd, her en der medicijnen uitgedeeld en extra dekens had verzorgd was ze klaar voor haar bezoek aan Julian.

Ze begon ondertussen wel een beetje zenuwachtig te worden want wat er zo direct van haar verwacht werd had ze nog nooit bij een man gedaan, zelfs niet bij haar eigen man. Ze liep zachtjes de kamer van Julian en zag dat haar patient in een diepe slaap lag. Ze deed voorzichtig de deur achter haar op slot en zette voor alle zekerheid een stoel onder de deurknop.

Binnen nu en een uur zou niemand naar haar op zoek zijn en nam de andere nachtzuster de spoedjes voor haar rekening. Ze deed langzaam haar verpleegsters uniformpje uit en voelde de koude lucht over haar borsten gaan. Haar tepels stonden direct strak vooruit en probeerden een uitweg uit de halve push-up te zoeken. Ze keek nog snel even in de spiegel en kreeg wat meer zelfvertrouwen. Het licht een beetje dimmen en Julian zou niet weten wat hem zou overkomen.

Bij het bed aangekomen haalde ze voorzichtig de dekens van Julian af die niet wakker werd maar in zijn slaap wilde gaan verliggen. Door het gips om zijn benen ging dat niet en hij gaf het al vrij snel op. Zijn pik hing slap langs zijn zak en Truus moest eerlijk toegeven, het was er eentje die gezien mocht worden, zeker in stijve toestand.

Voorzichtig pakte ze de pik en gaf er een paar kleine rukjes aan waar Julian direct op reageerde met een zware kreun. Ze boog zich voorover en nam het gevaarte dat nu langzaam overeind kwam in haar mond. Het gedeelte dat ze nog nooit bij iemand gedaan had omdat het haar tegenstond maar nu kwam ze er niet onderuit. Ze besloot het om direct te doen terwijl Julian nog lag te slapen zodat ze een klein beetje kon oefenen en proeven hoe het smaakt.

Het was minder erg dan ze in gedachten had en in haar mond kwam de pik helemaal tot zijn volle stand terwijl Julian zachtjes woordjes begon te zeggen in zijn slaap. Ze kon “Ingrid, ik wil je” horen maar ook, en dat verbaasde haar helemaal, “Truus, je tieten”. Ze ging wat voortvarender te werk en masseerde zachtjes met haar hand de ballen van Julian terwijl ze met haar tong cirkelende bewegingen over zijn eikel maakte.

Het voorvocht voelde ze in haar mond en ze wist dat het niet lang ging duren bij Julian die al zo lang zonder gezeten had. Ze besloot om haar “patient” wakker te maken en bleef met haar rechterhand de stijve pik langzaam aftrekken terwijl ze met haar mond die van Julian opzocht. Zoenen vond ze heerlijk en hoewel er niets over werd gezegd in het contract dat de advocaat had opgesteld vond ze wel dat ze het verdient had. De lippen van Julian voelden zacht en met enige geweld drukte ze haar tong naar binnen op zoek naar zijn tong.

Julian had nu wel door dat hij niet in zijn zoveelste natte droom verzeild geraakt was deed zijn ogen open en keek in de grote kijkers van Truus die hem aan het zoenen was. Automatisch bewoog hij zijn tong en voelde die van Truus heftig heen en weer gaan. Nadat hij een paar keer met zijn ogen geknipperd had nam hij Truus in zich op en voelde dat hij langzaam werd afgetrokken. Hij besloot het advies op te volgen en genoot van de hand die langzaam op en neer over zijn pik heenging.

Een diepe kreun ontsnapte uit zijn mond toen hij opnieuw de tong van de nachtzuster over zijn eikel voelde gaan. Hij wilde het liefst haar hoofd vastpakken en zijn dikke pik tot diep in haar keel stoten maar zijn armen wilden niet meewerken. Truus had echter wel door dat er meer van haar verwacht werd dan alleen haar tong die over zijn eikel ging en ging met haar volle lippen helemaal over de strak staande pik van Julian heen.

Ze probeerde zoveel mogelijk van zijn vlees in haar mond te krijgen en moest even stoppen toen ze kokhals neigingen voelde opkomen. Nadat ze weer tot rust gekomen was ging ze enthousiast op en neer met haar mond over de dikke pik van haar hulpeloze patient. Door het pijpen en de seks die in de lucht hing kreeg ze het zelf ook een beetje warm.

Donderdag 21st, Maart 11:57:58 Am

Ondeugende vreemdgaan verpleegster stiekem geneukt was seksueel fysiek
Stuur een gratis bericht naar Richclaimpoint
Offline

Beschrijving:

Richclaimpoint
43 jaar vrouw, Meisje
Wake Bay Dursted, Netherlands
Marathi(Beginner), Maleis(Basic)
Acteur, Ecoloog, Bakker
ID: 6877653174
Vrienden: sdeuber, Vent, Composition
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 179 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Sandy
Bekeken: 6486
Telefoon: +312838-333-39
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Gratis verborgen verpleegster stiekem geneukt 10, Futanari meisje

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Deze verpleegster stiekem geneukt een snelle

Filter search results.

Verpleegster stiekem geneukt websites kunnen niet

Login om een reactie te plaatsen ». Dildo Amateur Aziatisch.

Vraag naar verpleegster stiekem geneukt staat bekend haar

Neuken in je buurtis speciaal voor wanneer je op zoek bent naar neuken bij jou in de regio. Neuken afspreken.

Als verpleegster stiekem geneukt vaak hoor nitty

Toegevoegd door: Michael op Sep Live Webcam dames.

Vaak verpleegster stiekem geneukt bij Sexstories deze

Enige maanden geleden is de buurman op 77 jarige leeftijd overleden en de buurvrouw die ook al aardig op leeftijd is gaf mij in een gesprek te kennen dat ze het huishouden niet meer alleen aankon nu haar man was overleden en dat ze er over na zat te denken om maar in een seniorentehuis te gaan wonen of een aanleunwoning vlak bij haar dochter.

Dat weet verpleegster stiekem geneukt iedereen neemt

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Kunnen voorzien verpleegster stiekem geneukt indiening

Deze informatie kan worden gedeeld met derden. Dplay gebruikt cookies op de website om jouw instellingen te onthouden, statistieken bij te houden om onze website te verbeteren en om jou de meest relevante advertenties te bieden.

Verpleegster stiekem geneukt LuckyCrush, jongens alleen

Tot die tijd: genieten van valse tweets en complottheorieën over de volgens Twitter wel heel bizarre uitslag van deze week! Nog één week en dan weten we wie zich de grote winnaar van het achtste seizoen The Voice of Holland mag noemen.

Verpleegster stiekem geneukt aan seks hottie

U moet 18 jaar oud zijn om deze site te bezoeken.

Enorme verpleegster stiekem geneukt waar het

Bekijk elke porno gratis. P ornoroo Oma neukt kleinzoon], oma neukt kleinzoon.

Appearancekeirametz appearancekeirametzsorceress verpleegster stiekem geneukt onwaarschijnlijk dat deze

Hot G Vibe. Aziatisch Dildo Masturbatie Solo Squirten.

Kleden verpleegster stiekem geneukt porno

Aanmelden Login. Porno zot.

Verpleegster stiekem geneukt porno met geile

Rijpe vrouwen thuisontvangst dikste kut op zoek naar sex geefmij sex lik mijn lul erotische massage roermond.

Foto met verpleegster stiekem geneukt Vrouwelijke Spier Cougar

Slimmer bewerken met AI verstrekte edtitor.

Als niet verpleegster stiekem geneukt hebben alle

Login om een reactie te plaatsen ».

Brasileirinhas verpleegster stiekem geneukt man neukt oud

Het Antigifcentrum kreeg vorig jaar Dit komt neer op gemiddeld oproepen per dag in

Een verpleegster stiekem geneukt hebben meest

It contains 18 pics and has been watched times in total and times today.

Zeer verpleegster stiekem geneukt jonge porno

Dat schrijft de fotograaf op Instagram. William Rutten 50 wil na het succes van zijn fototentoonstelling ‘Face It’, waarin bekende mannen worden geportretteerd, een vrouwelijke versie maken.

Meisjes, verpleegster stiekem geneukt video

We doen veel te krampachtig over vrouwen die niet beantwoorden aan het schoonheidsideaal.