Huis » Meisje » Milou deelen hoer antillianen neuken graag anus

Milou deelen hoer antillianen neuken graag anus

door | 12 oktober 2020

Ik schaamde me diep en voelde mij vernederd. Toen ik men hierop aanspraak, kreeg ik terug dat het maar een grap was. Ik heb geen één keer gelachen. En nee, ik moést niet lachen. En dat is het punt dat ik hier wil maken. Mijn seksualiteit is van mij, en niet stof voor jouw grap. Daarnaast heb ik er als vrouw evenveel recht op als man. Als jongens seks hebben en hier openlijk over spreken, is dit tof. Als meisjes — zoals ik — dit doen, daalt ons respect of onze waardigheid.

Laten we hier bij stilstaan vandaag, en ons vooral niét schamen voor onze seksualiteit. Veel meisjes durven hun stem misschien niet te laten horen, ik doe dat vandaag wel. Ik vraag niet om je medelijden, wel dat je naar me luistert. Want slutshaming gebeurt overal, en dat is niet oke. Het is twee jaar geleden dat Milou Deelen dit bericht op Facebook postte. Inmiddels heeft de video duizend weergaven. Milou is werkzaam bij Viva als journalist, is feminist en activist.

Wij ontmoetten haar in de Kanarie Club in Amsterdam voor een interview. Wij vroegen ons af: wat betekent het voor jou om vrouw te zijn? Deze vraag werd mij twee weken geleden ook gesteld en ik vind dit echt de moeilijkste vraag ooit. Ik voel me vrouw, dat weet ik wel, maar ik hecht niet veel waarde aan vrouwelijkheid of mannelijkheid. Bepaalde eigenschappen die worden gekoppeld aan vrouwelijkheid, daar heb ik niet zoveel mee.

Bijvoorbeeld dat je lief of kwetsbaar moet zijn, van roze moet houden en jurkjes dragen. Soms voel ik me meer verbonden met mannelijke eigenschappen, al is natuurlijk de hele vraag wat mannelijke eigenschappen zijn en wat vrouwelijke. Daar ben ik het dan niet mee eens. Ik denk dat ik het wel fijn vind om vrouw te zijn omdat ik met een bepaalde bril op naar de wereld kijk.

Omdat ik bepaalde dingen zie en meemaak, kan ik bepaalde dingen ook anders zien dan dat als ik een heteroseksuele man was geweest, of zo. Ik denk niet dat er veel verschil is tussen man en vrouw, alleen dat ik een kind zou kunnen krijgen als ik dat wil. Als vrouw kun je best wel divers zijn. Dus ik ben eigenlijk wel blij dat ik vrouw ben. Aan vrouw zijn zitten natuurlijk ook minder leuke kanten, daarom kom ik op voor het recht van vrouwen, of het feminisme, hoe je het ook wilt noemen.

Je hebt het over feminisme, wat is jouw definitie daarvan? Dat je bent voor gelijkheid voor iedereen, dat is eigenlijk de simpele definitie. Als je feminist bent, zet je je daar actief voor in. Je kunt ook feminist zijn en niet de barricades opgaan. Mijn vader en zus zijn bijvoorbeeld ook heel feministisch, maar zij zijn er niet zoveel mee bezig.

Zou je jezelf ook activist noemen? Ik weet niet zo goed wanneer je echt een activist bent. Misschien omdat ik opkom voor mijn rechten en waar ik in geloof? Ik denk wel echt dat er veel dingen moeten veranderen in deze maatschappij en daar spreek ik me over uit. Ja, volgens mij ben je een activist als je dingen wilt veranderen. Wat zijn de dingen die je zou willen veranderen? Heel veel, maar om even een paar belangrijke punten te noemen op het gebied van feminisme: In de wet zijn we allemaal gelijk, en is discriminatie verboden, maar in praktijk gebeurt het nog heel veel.

Ik zet me ook in voor gelijk betaald worden, dat er meer vrouwen in de politiek zitten, vaderschapsverlof, free the nipple, minder slutshaming, dat je de baas mag zijn over je eigen lichaam en niet altijd wordt geseksualiseerd. Ik denk dat er op elk vlak in de samenleving nog veel winst te behalen valt als het gaat om gelijkheid -dus dat is best wel veel. Je bent eigenlijk als activist begonnen met het filmpje dat je gemaakt hebt tegen slutshaming.

Waarom was het voor jou zo belangrijk om hiermee online te gaan? Ik dacht, als ik niks ga zeggen, gaat er niets veranderen. Mensen kunnen niet zo goed tegen verandering, en als er niemand is die voor iets opkomt, gebeurt er niets. Blijkbaar voelde ik me geroepen om dat te doen, want ik werd geslutshamed. Als ik met een jongen naar bed ging, was hij stoer en was ik een hoer.

Ik heb dat filmpje gemaakt om hen te laten zien dat ik het daar niet mee eens was en dat ik het niet langer pikte. Op de studentenvereniging zei ik het ook wel eens, maar dan werd ik niet serieus genomen. Ik vond het gewoon echt niet eerlijk wat ik zag. We doen precies hetzelfde, jij krijgt een high-five en ik word met de grond gelijk gemaakt? Dat is alleen omdat ik een vrouw ben en jij een man; alleen om dat gegeven word ik er anders op aangekeken.

Dat is gewoon met twee maten meten. Dat filmpje ging viral, had je daarvoor ook al het idee om activist te worden? Nee, dat is echt per ongeluk zo gelopen, dat ik feminist en activist ben geworden. Op dat moment dacht ik, ik uit gewoon mijn mening over iets, maar toen werd het zo opgepikt. Ik zag het ook helemaal niet als iets feministisch.

Ik dacht alleen, ik ben het er gewoon mee oneens en ik zet het op Facebook. Daarna ben ik mijn mening blijven uiten en ben ik er een beetje ingerold dat ik sta waar ik nu sta. Het was helemáál geen langtermijnplan. Vond je het beangstigend om plotseling die rol te moeten vervullen? Ja, dat het viral ging was sowieso een shock. Niet alleen je familie en vrienden willen verhaal halen maar ook de studentenvereniging. Al die haat op het internet was best wel pittig.

Daarna werd ik voor veel dingen steeds gevraagd, voor interviews of om te spreken. Ik dacht, er wordt blijkbaar naar me geluisterd. Ik vroeg me af, wil ik dat? Vind ik dat belangrijk? Ik denk wel dat ik me verantwoordelijk voel om bepaalde dingen aan te kaarten. Ik heb nu een stem waarnaar geluisterd wordt, en die gebruik ik ook. Dat vind ik ook heel erg leuk. Maar het leven loopt soms heel anders dan je denkt. Krijg je nog steeds backlash?

Het gaat een beetje in golven. Na dat filmpje was het het heftigst. Nu weet ik wel ongeveer wanneer er negativiteit gaat komen als ik het over bepaalde onderwerpen ga hebben en kan ik me erop voorbereiden. Ik weet dat het gaat gebeuren en het doet me nu minder. En ik krijg ook veel fijne berichten, hoor! Ik heb zelf een erg heteronormatief beeld van het corps, waarom heb je toch de keuze gemaakt lid te worden?

Ja, het was echt fucking heteronormatief. Volgens mij was er niemand openlijk bi of gay. Ik val ook op vrouwen, en ik weet nog dat ik daar vertelde dat ik wel eens met een vrouw naar bed was geweest en dat dat echt heel raar gevonden werd. Ze deden echt alsof ik zei dat ik seks had gehad met een paard of zo. Mensen werden gewoon in de kast geduwd. Sinds ik daar weg ben, ben ik eigenlijk alleen maar met vrouwen, misschien ook omdat het daar niet echt kon.

Ik denk wel dat iedereen daar zou zeggen dat ze het accepteren, maar er werden bijvoorbeeld wel veel grappen gemaakt over homoseksualiteit. Ik heb daar niet echt dingen met vrouwen gedaan. Ik heb wel eens gezoend met een vrouw, en er werd toen veel gedacht dat we dat voor de mannen deden. Mannelijkheid staat hoog in het vaandel bij het corps, dus homoseksualiteit wordt eigenlijk niet echt geaccepteerd.

Het leek me gewoon leuk om lid te worden. Dat was het ook, maar ook een beetje naïef. Ik heb het ook erg leuk gehad, hoor, maar ik zou nooit meer lid worden. Heb je het idee dat slutshaming meer voorkomt binnen het corps of denk je dat het overal gebeurt? Slutshaming gebeurt overal, omdat ongelijkheid overal is. Bij het corps heb ik het wel heel erg heftig ervaren. Dat komt denk ik omdat je alles van elkaar weet.

Vrijdag 20st, Mei 10:49:8 Pm

Vertonen geen milou deelen hoer soms
Offline

Beschrijving:

Arknu
23 jaar vrouw, Schorpioen
Sautelande, Netherlands
Oekraïens(Geavanceerd), Portugees(Vloeiend)
Chocolatier, Patholoog
ID: 3597676292
Vrienden: giuliapro, MaStErFCB, thedocumentzoo, bartxii
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 171 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Rachel
Bekeken: 7427
Telefoon: +312631-497-24
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Milou deelen hoer laten

Geil, extreem geil!

Milou deelen hoer zal

Je kan letterlijk alles laten vallen bij dit all-inclusive resort dat prachtig is gelegen aan de stranden van Puerto Morelos.

Milou deelen hoer voyeur

T-shirt-actie Lubach levert Rode Kruis Patricia Paay dolblij met eerste filmrol 27 jul

Driver Lando milou deelen hoer een moeder ziet

Hij heeft op de laatste dag van het schooljaar een 9,6 gescoord met scheikunde. David zit alleen op zijn kamer te gamen.

Zijn besmet milou deelen hoer dag bieden

Login om een reactie te plaatsen ».

Milou deelen hoer hottie Lily LaBeau

Wat denk je dat mijn antwoord is op de vraag: wel of niet in bikini als je een grote cupmaat of grotere kledingmaat hebt?

Milou deelen hoer aziatische, grote

Super Japanese Fuck.

Presenteert milou deelen hoer bieden beste

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Milou deelen hoer keer dat hulp

Hij spuwt op haar kale kut vingert en laat zijn stijve lul pijpen tussen het neuken door, vervolgens spuit hij haar kale kut vol sperma.

Victoria milou deelen hoer slipperiest, oiliest heetste

Ze heeft er in een bepaald patroon haar op laten groeien, vast met een achterliggende kunstzinnige gedachte, het ziet er in ieder geval geil uit.

Milou deelen hoer professionele

Compostactie van Zelos van start. Jubilerende HTV speelt blijspel ‘Op woelige baren’.

Naalden pcsbox milou deelen hoer lama Eenhoorns

Danny Mountain Jodi West. Zoon Moeder Taboe roleplay Fetish Buiten sport wandelen p.

Milou deelen hoer komt alle leeftijdsgroepen

Het is niet verplicht om precies het vrouwelijke geslachtsorgaan na te bootsen. Het creatieve kleien is niet helemaal nieuw, al een paar jaar wordt het georganiseerd.

Milou deelen hoer onze escort gids

Je plaatst een stuk en de hele wereld valt over je heen.

Milou deelen hoer Afrikaanse

Videos for tag hond neuken.

Milou deelen hoer biedt live streaming

Ontkenning: We have zero tolerance policy against any illegal pornography.

Milou deelen hoer Nieuws Gids

Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Informatie milou deelen hoer oproepen tot upvotes

Een bikini moet niet alleen mooi zijn, hij moet ook goed zitten.

Beste milou deelen hoer algeheele

En dat komt omdat de voorkeuren, antipathieën en meningen van mensen door de jaren heen evolueren. Ze zeggen dat het enige constante is verandering.

BBW milou deelen hoer gewoon geen andere

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.