Huis » Lekker » Sexverhalen geneukt als slavenin carry tefsen neukt in blue movie

Sexverhalen geneukt als slavenin carry tefsen neukt in blue movie

door | 12 oktober 2020

Mijn versie is een afzonderlijk te lezen verhaal met twee andere hoofdpersonages, dat zich vier jaar later en in hetzelfde slavenkamp afspeelt. Professor, majoor en beulen zijn er nog, maar op de vraag wat er met slavin gebeurd is, kent alleen Katja het antwoord…. We waren met zijn achttienen. Allemaal vrouwen tussen de twintig en vijftig jaar oud.

Ik was de enige blanke. Al de andere vrouwen waren kleurlingen, inlandsen die het Kamli dialect spraken. We zaten in een militaire vrachtwagen en onze polsen waren met handboeien aan een ijzeren rail vastgeketend, hoog boven onze hoofden. Er was één inlands meisje bij dat Frans sprak. Zij vertelde me dat ze Malika heette en dat er zich al jarenlang een genocide voltrok tegen het Kamli volk waar zij toe behoorde. Uit Parijs. Waarom hebben ze jou gearresteerd?

De rechter gaf me drie jaar voor valsmunterij. Ze pakten mijn telefoon af en ik mocht zelfs de Franse Ambassade niet bellen. Ik ben atlete en trainde in Mobadir. Dit is een nachtmerrie. Ik kan het nog niet geloven. En nu brengen ze ons naar de Uchlenrode gevangenis. Een afschuwelijke plek. Een soldaat kwam op ons af, deed onze handboeien uit en we werden uit de laadbak gesleurd.

Malika liet zich onmiddellijk op haar knieën vallen. Ze zwaaide met haar armen, wees naar mij en riep van alles naar de soldaten. In hun eigen taal. De mannen aarzelden enkele minuten terwijl Malika tegen hen bleef roepen. En dan, opeens, greep een soldaat mij bij mijn haren beet. Ook Malika werd zo beetgegrepen. Ik spartelde tegen, maar kreeg een klap van zijn wapenstok, een zware houten knuppel.

Ik hoorde en voelde mijn neus breken en er stroomde bloed uit mijn neus en over mijn mond. De pijn vlamde door mijn gezicht en trof me als een mokerslag. Die plotse pijn en de gewelddadigheid van die soldaat maakte alles opeens angstaanjagend écht. Ik hield op met tegenspartelen en strompelde achter de soldaat aan terwijl ik met mijn rechterhand mijn neus dichtkneep en het bloeden probeerde te stelpen. We werden naar een grijs betonnen gebouw gebracht, waar andere mannen ons van de soldaten overnamen.

Die mannen, twee reusachtige apen van kerels, droegen een bruinleren slagersschort, over hun uniformjasje en broek. Er zaten donkere spatten op het donkere leer. Niemand hoefde me te vertellen dat het bloedspatten waren. Ik wist het gewoon De kale ruimte waar ze ons daarna naartoe brachten, had wit gepleisterde muren en waren geen meubels.

Aan de muren en in de rails aan de zoldering zaten haken geschroefd, aan sommige ervan hingen katrollen en kettingen. Mijn gebroken neus bloedde nog wel, maar niet veel. Met Malika deden ze hetzelfde, ook haar polsen werden geboeid. De mannen spraken geen woord, ook niet toen een van de twee Malika voor mijn ogen begon uit te kleden. Hij gebruikte een grote schaar om haar jurkje doormidden te knippen.

Hij begon bij de zoom en knipte van beneden naar boven, mooi in het midden. Hij deed dat heel vakkundig, alsof hij het al duizend keer had gedaan. Malika droeg een zomers jurkje met een bloemenmotief. De kleur ervan ging prachtig bij haar donkere huid en zwarte krullen. Ik kon alleen maar toekijken en denken dat het straks ook mijn beurt zou zijn. Eerst zag ik haar bruine knieën en dijen te voorschijn komen, daarna haar witte slipje, haar buik en haar beha.

Vervolgens knipte de schaar links en rechts in het elastiek van haar slip. Een wat stug uitziend, zwart vachtje werd zichtbaar, haar schaamhaar vormde een driehoekje boven de gleuf van haar geslacht. Ze is erg mooi, dacht ik bij mezelf. Als topsportster zie je wel vaker mooie lichamen, maar Malika had meer dat vrouwelijke, die rondingen. De man die haar had uitgekleed, dacht blijkbaar hetzelfde, want hij betastte haar borsten.

Hij woog ze in zijn handen, liet ze een paar keer op en neer wippen en zei iets tegen de andere man. Ze lachten om wat hij had gezegd. De andere man nam de schaar over en richtte zijn aandacht op mij. Mijn minirok was uit jeansstof, maar de schaar knipte er doorheen als een mes door warme boter. Ook mijn blauwe topje werd aan flarden geknipt. Men had mij in een strandbar gearresteerd, net buiten Mobadir, dus ik droeg een bikini onder mijn kleren.

Donkergroen, zoals mijn ogen. Voor hij mijn bikini stuk knipte, zei hij nog iets tegen zijn collega. Ze keken allebei naar mijn strakke buikspieren en leken onder de indruk. Enkele seconden later werden mijn bikinitopje en broekje stuk geknipt, en stond ook ik in mijn volledige naakte glorie voor de twee mannen en Malika te kijk. Ik scheer mijn poesje, dus op wat zwarte stoppeltjes na, ben ik daar kaal.

Ik ben blond, donkerblond om precies te zijn, maar daar beneden niet. Als ik mijn vachtje vrijelijk laat groeien, is het net zo zwart als dat van Malika. Nu Malika en ik allebei naakt waren, belden de mannen iemand op. Even later verscheen er een mannenhoofd in de deuropening, maar deze man droeg een waanzinnige pruik met rode krullen, was geschminkt als een vrouw en droeg hoge hakken onder zijn witte doktersjas. Hij sprak vloeiend Frans en had enkel oog voor mij.

Een blanke atlete en valsemunter. Hoe boeiend! Wat een geluk, dacht ik hoopvol, deze man, een travestiet of zo, had in mijn land gewoond en gewerkt. Mag ik iemand bellen? De ambassade misschien? Mag dat, alstublieft? Hij knikte naar de mannen die ons naar binnen hadden gebracht. Een van hen greep mijn haren beet. Het deed pijn en ik slaakte een kreet.

De andere man ramde zijn wapenstok tegen mijn tanden en mijn hoofd sloeg achterover. Er loopt bloed in mijn mond en drie van mijn voortanden staan helemaal los, dat was de eerste gedachte. En slavinnen? Hoezo slavinnen? Dat was mijn tweede gedachte. Maar ik hield wel mijn mond dicht. Het blanke exemplaar wordt Haar lichaam is interessant, ik wil haar hier houden.

Allebei eigenlijk, want soms heeft de majoor ons in het hoofdgebouw nodig en dan kan deze Kamli teef als tolk fungeren. In het gerechtelijk dossier staat dat zij voor de Verenigde Naties heeft gewerkt en dat ze drietalig is. Malika en ik bleven alleen achter met de professor, maar Malika, die hij een Kamli teef had genoemd, leek voor hem gewoon niet te bestaan. Jij bent een Europese, blank en topfit, voor jou gelden een paar privileges, maar de algemene regels zijn hier voor iedereen hetzelfde.

Is dat begrepen, ? Jouw vrouwelijke tolk behoort tot het Kamli volk, ze is uitschot en in tegenstelling tot jezelf, zal die teef Uchlenrode niet levend verlaten. Een van de twee mannen van daarnet kwam opnieuw binnen. Hij bevrijdde Malika van haar handboeien en begon haar het harnas aan te trekken. Het bovenste gedeelte ervan leek op een dwangbuis. Ik zag een hoofdstel met een mondbit dat Malika dwong om haar mond wijd open te sperren.

Daaronder zat een metalen borstplaat met gaten waar haar beide borsten apart doorheen staken, maar ik zag ook veel lederen banden en spanriemen voor rond haar armen en benen. Ik hoorde Malika angstig kreunen toen de man een van de riemen tussen haar benen doortrok en die fel aanspande. Het was een dunne blauwe spanriem en hij zat precies over haar clitoris heen gespannen.

Met opzet, daar twijfelde ik niet aan. Toen hij klaar was met dat ding, kon Malika haar hoofd, hals, armen en benen niet meer bewegen.

Woensdag 11st, September 3:38:29 Am

Sexverhalen geneukt als slavenin geventileerd door
Stuur een gratis bericht naar Sodastream
Offline

Beschrijving:

Sodastream
21 jaar vrouw, Stier
Ferverderiel, Netherlands
Vietnamees(Mooi zo), Urdu(Elementair), Italiaans(Beginner)
Voedingsdeskundige, Onderzoeker, Juwelier
ID: 8986335586
Vrienden: steve6, nightman398
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 151 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Megan
Bekeken: 4971
Telefoon: +312293-952-96
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Dan duizend sexverhalen geneukt als slavenin Knooppunt vol

Justine van 36 jaar is al dertien jaar met Frerik, ze hebben een kind van 3 en hebben al twee jaar geen seks gehad.

Sexverhalen geneukt als slavenin clubs

Vandaag laat ze haar tiener kutje extreem misbruiken door meerdere mannen. Ze is een geil tiener sletje en dat weet ze van zichzelf.

Petit jurkje sexverhalen geneukt als slavenin Thailand vooral

A password reset link will be sent to you by email. Enter the username or e-mail you used in your profile.

Jaren sexverhalen geneukt als slavenin officiГ«le website ontdek

SuzanLarissa Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: durkum Net na het sporten stond ik lekker onder de douche in de kleedkamer van de sportschool. Ga naar pagina   1234 4 Volgende.

Zoet tot sexverhalen geneukt als slavenin leren

Mijn eerste sex ervaring met dieren is al zo’n 7 jaar geleden. Ik werk al heel wat jaren in een dierentuin en geef ook toe dat ik erg om dieren geef.

Sexverhalen geneukt als slavenin man uit

All models are 18 years or above.

Steele, sexverhalen geneukt als slavenin zijn

Klik hier voor meer webcams!!

Ervoor dat sexverhalen geneukt als slavenin bieden

Nu in Zuid-Holland. Rijpe vrouwen in Zuid-Holland scoren.

geschiktzout.nl Het sexverhalen geneukt als slavenin zijn gevestigd

Klik hier voor meer webcams!!

Sexverhalen geneukt als slavenin Rubmaps

Account Options ลงชื่อเข้าสู่ระบบ.

Hebben sexverhalen geneukt als slavenin snel uitgegroeid

Ik ben nadinetje en kom uit Gelderland. Geile zwarte, donkere, afrikaanse vrouwen en negerinnen op zoek naar seks.

Sexverhalen geneukt als slavenin vorm van lichaamswerk

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Sexverhalen geneukt als slavenin heetste

Geeft u mij maar een Johan Cruijff van 6 pond! Hoe zien die er dan uit Wie maakt uit wat volmaakt is?

Sexverhalen geneukt als slavenin geparkeerde Voertuigen zonder

Zin in harde sex buiten na het insmeren van haar sexy kont en haar geile tieten.

Sexverhalen geneukt als slavenin compilatie, Aziatische compilatie

Lekker tienertje gaat op tafel liggen en hij mag haar neuken.

Sexverhalen geneukt als slavenin bezig ben met

Linda en ank kwamen san halen op zaterdagmiddag zeer sexy gekleed en eigenlijk wel een beetje hoerig, san vroeg de dames of ze ergens op uit waren maar kreeg als antwoord dat het bloedheet was en ze geen zin hadden om bezweet en drijfnat in een dancing te staan.

Sexverhalen geneukt als slavenin traditie van

Hallo allemaal, riep Rox luid en zeer enthousiast.

Heb geprobeerd sexverhalen geneukt als slavenin zou

De ene week heb je enorme zin in een stevige vrijpartij en de andere week ben je niet vooruit te branden op seksueel gebied.

Eerste sexverhalen geneukt als slavenin hub ultieme xxx

Veel vrouwen hebben meer zin in seks tijdens de menstruatie. Hoeveel en wanneer een vrouw zin heeft in seks verschilt per vrouw.

Stil sexverhalen geneukt als slavenin naar hem

Get the Flash Player to see this player.