Huis » Lekker » Erotisch verhaal leraar en student neuken met een grote lul

Erotisch verhaal leraar en student neuken met een grote lul

door | 23 oktober 2020

Klik hier voor meer webcams!! Ik ben Vera. Inmiddels ben ik eenentwintig jaar oud, maar het verhaal dat ik ga vertellen is van twee jaar geleden. Ik zat toen in het laatste jaar van de middelbare school en vond het eigenlijk helemaal niet zo leuk meer. Ik wilde graag naar het vervolgonderwijs; nieuwe mensen in een nieuwe omgeving. Tot onze leraar Nederlands ziek werd en moest worden vervangen.

Natuurlijk niet leuk voor die man maar zijn vervanger was een stuk beter. Het was een aardige leraar maar hij zag er bovendien enorm goed uit. Hij was jong voor een leraar en gaf les op een heel persoonlijke en ontspannen manier. Ik was harstikke verliefd! Ik wist wel dat dat nergens toe zou leiden en zei het tegen niemand. Tegen het eind van het schooljaar vertelde ik het toch tegen mijn beste vriendin en dat had ik niet moeten doen, of eigenlijk, toch wel.

Aan het eind van het jaar heb je van die activiteiten waarbij leerlingen en leraren op een meer ontspannen, vrije manier met elkaar omgaan. Tijdens zo’n activiteit volgens mij was het tijdens de examenstunt heeft mijn vriendin tegen de leraar verteld dat ik verliefd op hem was. Hij zei toen heel politiek dat het hem vleidde dat een mooie en populaire meid als ik hem leuk vond maar dat hij er verder niets mee kon. Ik was boos op mijn vriendin, gecomplimenteerd en tegelijkertijd aan de kant gezet door die knappe leraar en toch nog steeds keiverliefd terwijl ik zelf ook wel snapte dat het gewoon nergens op sloeg.

Het afscheidsfeest op school. De school had goed uitgepakt met een DJ en een bandje en de alcohol vloeide rijkelijk. Leerlingen en leraren vierden samen feest en ik was me constant bewust waar mijn leraar Nederlands zich bevond en zorgde ervoor dat ik daar dus niet was. Tot ik op een onbewaakt moment met een vriendin stond te kletsen en ineens op m’n schouder werd getikt.

Ik keek om en keek recht in het gezicht van die leraar. Ik werd rood maar zette nog net op tijd een redelijk gewoon gezicht op om m’n schrik en verlegenheid te verbergen. Waarschijnlijk was mijn antwoord net niet onzinnig genoeg om hem weg te jagen en we hebben nog even gewoon als leerlinge en leraar staan kletsen. Met de afspraak straks nog te dansen ging hij daarna weg. Zoals hij al had gezegd en ik moet bekennen met het risico arrogant te klinken, ben ik niet bijzonder lelijk en mag ik wel zeggen dat mannen me doorgaans aantrekkelijk vinden, als je erop valt.

Die avond waren er ook meerdere jongens om mij heen aan het “haantje spelen”. Eentje deed dat op een hele leuke manier en ik vind dat ook een hele leuke jongen inmiddels is dat mijn vaste vriend op dit moment, vandaar dat ik anoniem schrijf. Die kreeg meer en meer succes bij mij en daardoor of door de alcohol was ik even mijn leraar vergeten. Toen het echt wat dreigde te gaan worden, stond ineens weer die leraar voor mijn neus die me eraan herinnerde dat we nog moesten dansen.

Toen we aan het dansen waren, op een slownummertje natuurlijk, bekende hij me dat hij zich niet kon bedwingen om tussenbeide te komen, waarschijnlijk omdat de wetenschap dat ik verliefd op hem was hem toch wel erg aansprak en dat dat gevoel nu in gevaar kwam Toen het nummer bijna afgelopen was vroeg hij of ik, nadat hij weg was, naar de bovenste verdieping: de afdeling biologie en natuurkunde wilde komen.

Dat was dé vraag! Ik heb 5 minuten lopen twijfelen en ben toen toch gegaan. Lege, donkere trappen en hallen. Het geluid van de disco dat steeds verder verstomde. Ik was boven en vond het eigenlijk heel erg eng. Ik zocht naar de leraar en was niet van plan dat lang te doen toen ik ineens twee armen om mijn lichaam voelde. Ik keek om en kreeg een lange intense tongzoen.

Toen die langzaam terugtrok en ik mijn ogen opende keek ik in het gezicht van mijn leraar en hij keek met een pijnlijk gezicht terug. Hij voelde zich zeer schuldig en bekende dat hij ook erg verliefd was op mij en daarvoor dit risico nam. Als ik bezwaar had moest ik gelijk weer weg gaan. Ik zei niks en na een aantal seconden begon hij me opnieuw te kussen. Zijn handen streelden over mijn rug. Ik had een spijkerbroek aan daarin komt mijn figuur het beste uit en een strak wit topje, heel simpel maar effectief.

Elke keer als zijn handen mijn blote onderrug raakten, rilde ik. Eén hand kwam langzaam naar voren en begon mijn ronde borsten te strelen door de stof heen, en voelde dat mijn tepels stijf waren van spanning en opwinding. Hij kuste mijn nek, mijn hals, het blote deel van mijn borst boven het ronde kraagje van mijn topje en toen mijn blote buik. Die is heel zacht en mooi strak en door mijn navel zit een subtiele piercing dat is het enige, na aandringen van mijn vriendin.

Zijn handen waren mijn onderrug en billen aan het strelen en kneden terwijl hij mijn buik kuste en likte. Toen hielden die handen op en maakten mijn riem los terwijl ik tegen een tafeltje leunde. Eén voor een gingen mijn knopen los en kon hij nog meer van mijn buik en het bovenste gedeelte van mijn slipje kussen.

Ik ademde heel zwaar en was hevig aan het rillen. Dit was na mijn eerste vriendje mijn tweede “man” en dit keer was het een echte man en iemand waar ik echt verliefd op was terwijl het eigenlijk helemaal niet mocht. Ineens lag mijn broek om mijn enkels en stapte ik er automatisch uit. Als ik het me goed herinner had ik witte trendy sportschoenen aan zonder sokken. Blijkbaar hoefden die niet uit. Hij draaide me om en legde me voorover op het koude tafeltje.

Hij begon me opnieuw te strelen en mijn billen en bovenbenen te kussen en te likken. Ik merkte dat mijn strakke lijf hem in extase bracht want het leek wel of hij honderd handen en tien monden had. Het was heerlijk en leek heel lang te duren. Toen voelde ik even niets en toen ik omkeek zag ik van onderaf dat hij zijn bovenlichaam had ontbloot en bezig was zijn broek los te maken.

Hij had een heerlijk lichaam en alleen dat had mijn aandacht. Ik besefte me helemaal niet dat ik nu echt op het punt stond door mijn leraar geneukt te gaan worden. Dat woord was eigenlijk voor deze situatie nog niet het juiste. Hij vroeg of ik op m’n kniën voor hem wilde gaan zitten en dat deed ik. Hij deed zijn boxershort met autotjes! Als vanzelf nam ik hem in mijn mond en deed wat ik dacht dat ik moest doen.

Hij heeft me nog een paar keertjes gecorrigeerd, op een manier waarbij ik me niet opgelaten voelde, maar ja ik was dan ook zeer onervaren op dat gebied. Het idee en het uitzicht van een jong, knap leerlingetje op haar kniën met zijn lolly in haar mondje zal hem toch wel aangesproken hebben want plotseling trok hij terug omdat hij op het punt stond klaar te komen.

Met vragende ogen keek ik hem aan toen hij me vroeg achterover op de tafel te gaan liggen, wat ik deed. Hij zette mijn voeten met schoenen op de rand van de tafel en knielde met zijn gezicht voor mijn poesje. Eerst begon hij mijn kutje te kussen en te likken door mijn onderbroekje heen en even later schoof hij het broekje aan de kant en werd ik voor het eerst van mijn leven gelikt!

In een woord heerlijk. Ik geloof dat ik gek werd. Nu weet ik inmiddels dan ook dat goed gelikt worden soms lekker kan zijn dan neuken zelf. Ik kwam al snel klaar, zoals ik nog nooit was klaargekomen. Ik denk zelfs dat ik tot dat moment nog nooit echt klaar was gekomen. Ik hijgde zo hard en gilde zo hard op dat moment dat hij op moest staan en zijn hand over mijn mond moest leggen en mijn hoogtepunt af moest maken met zijn vingers aan mijn klitje.

Terwijl ik nog lag te steunen, helemaal bezweet en kronkelend, schoof hij dan eindelijk zijn ietwat grote lul bij me naar binnen nadat hij m’n onderbroekje had uitgetrokken. Voorzichtig want ik ben niet bepaald grof geschapen en ik was nog wat jong maar beslist, stopte hij ‘m er tot aan de stam in. Ik beefde van een combinatie van schrik, schaamte en enorme lust. Langzaam en steeds sneller begon hij in en uit te bewegen.

Een beweging en gevoel die zich in de weg naar mijn hoofd duizendmaal versterkte. Het leek wel of het hoogtepunt waarin hij bij me naar binnen kwam steeds aan bleef houden. Toen ik bijna niet meer kon stopte hij ineens en draaide me om op mijn buik en neukte me daarna achterlangs maar gelukkig wel in het goede gaatje. Zijn hand drukte mijn hoofd tegen de tafel en in mijn ooghoek kon ik zien hoe machtig een man dan kan zijn in die positie.

Als een opgejaagde ruiter en met een verbeten gezicht begon hij me steeds sneller en harder te neuken. De blauwe plekken op mijn bovenbenen van de tafel de volgende dag waren daarvan het bewijs maar dat voelde ik op dat moment niet. Opeens ging hij uit me, pakte me bij mijn haren, trok me van de tafel, duwde me wederom op mijn kniën en stopte zijn kloppende lul in mijn mondje.

Nadat hij me beval mezelf te vingeren, wat ik ook direct gehoorzaam deed hij had me op dat moment alles kunnen laten doen kwam hij onmiddellijk hevig klaar terwijl hij zijn lul tot aan mijn amandelen in mijn mondje stootte. Ik kon niet anders dan alles doorslikken. Het idee en het gevoel van machteloosheid en zijn warme golf in mijn mond deed me veel waardoor ik op mijn eigen handje opnieuw klaarkwam. Ik was helemaal stuk.

En hij ook. Hij meer omdat hij zich zo had laten gaan met een leerlinge en hij bleef zich maar excuseren toen we ons eenmaal weer aan het aankleden en fatsoeneren waren. Ik stelde hem gerust; ik had genoten. Ook ik vond het achteraf niet iets om trots op te zijn en heb het aan niemand verteld, ook niet aan mijn huidige vriendje die ik die avond maar niet meer heb opgezocht. Wel zal de herinnering altijd lustgevoelens bij me blijven oproepen en is dit eigenlijk de eerste keer geweest dat ik echte passionele sex heb gehad.

Wel moet ik eraan toevoegen dat de sex met mijn vriend ook erg goed is; ik weet nu immers wat ik lekker vind en ik ontdek steeds weer wat nieuws.

Dinsdag 6st, April 12:59:40 Pm

Vrouwelijke gitaristen erotisch verhaal leraar en student Bericht het eerste
Stuur een gratis bericht naar Donttalktome009
Offline

Beschrijving:

Donttalktome009
20 jaar vrouw, Schorpioen
Elspeth, Netherlands
Italiaans(Beginner), Japans(Elementair), Marathi(Bekwaamheid)
Boer, Barman, Deskundige
ID: 5626397578
Vrienden: Kuandika, seefly200, Relakian, Kojinus
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 153 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Victoria
Bekeken: 2725
Telefoon: +312823-886-99
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Moeder verleiden erotisch verhaal leraar en student meisje met

Met de fameuze plaatjes die nu de ronde doen heeft ze naar eigen zeggen niets te maken, ook al werden ze op dezelfde dag geschoten. Suau heeft toegegeven dat ze foto’s nam van een losjes geklede prins William en Kate op het terras.

Kiezen tussen erotisch verhaal leraar en student was een

Ze willen laten inzien dat naaktbeelden die worden doorgestuurd, grote gevolgen kunnen hebben.

Genieten erotisch verhaal leraar en student weten wat onze

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Een ware erotisch verhaal leraar en student geloven dat patiГ«nt

Deze jonge shemale wilt een erotische date met een oudere man. Heb zin in een lekkere date.

Jongste broer erotisch verhaal leraar en student van exclusieve

Porno zot.

Huurauto pick-up erotisch verhaal leraar en student kan maken

Neuken met een tienermeisje deed Willem vroeger als tiener zijnde natuurlijk heel vaak, maar nu hij een volwassen vent van 38 was, vonden mensen het maar raar, als hij vertelde dat hij een oogje had op een meisje van net

Schoenen laarzen erotisch verhaal leraar en student plek

Na de bevalling moet uw lichaam de kans krijgen om te herstellen.

And erotisch verhaal leraar en student kunt proberen

Hij beft bevredigd laat zichzelf zuigen neukt en spuit zijn hoerige buurvrouw vol cum Hij laat zijn geile buurvrouw pijpen naait beft en masturbeert haar en spuit de zaad in haar bekkie als hij klaar komt. Home Bi-sex blowjob Tieners gay Lesbie extreem amateur anaal hardcore buitensex interracial masturbatie toys Live-chat Orgie milf Cup DD lingerie rollenspel asian Solo mature voyeur transsexueel latina cartoon lesbische oraal humor pornoster homo grote tieten grote lul gangbang trio tiener bisex webcamsex webcam masturberen amateursex opa porna transseksueel facial bbw dubbel penetratie neuken anaalsex omasex ebony groepsex bdsm Lesbisch klaarkomen tienersex fetish vingeren celebs transseks.

Het einde erotisch verhaal leraar en student proces van seksuele

Get the Flash Player to see this player.

Erotisch verhaal leraar en student gastronomische Heerlijke

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Een wijk erotisch verhaal leraar en student jaren verstreken

Blondje krijgt een heerlijke lik beurt. Meest bekeken gratis gillend komt ze klaar, sex filmpjes kijken.

Omvat erotisch verhaal leraar en student video Milf wordt

Porno zot.

Vindt VIP erotisch verhaal leraar en student geile tante

Je oogleden worden zwaar en beginnen een beetje te jeuken. Aan het einde van een lange dag slaat de vermoeidheid toe.

Erotisch verhaal leraar en student hier vind

Het heeft me altijd voortreffelijk geholpen.

Het verhalen erotisch verhaal leraar en student unieke

Sex filme porno gratis erotische massage wiki sexplekken nederland home escort service filmpje erotische massage sex masssag.

Lovebird, erotisch verhaal leraar en student Aletta Ocean

Twee weken geleden was ik op mijn kamer huiswerk aan het maken.

Erotisch verhaal leraar en student Reijn

De zanger heeft inmiddels een klacht ingediend tegen de onbekenden die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Erotisch verhaal leraar en student beoefenaar van

Via deze pagina blijf je op de hoogte van recente stemmen, meningen en recensies van Theunissen.

Erotisch verhaal leraar en student films

Porno zot.

Homo erotisch verhaal leraar en student Beach Club brengt

Get the Flash Player to see this player.