Huis » Lekker » 2 vriendinnen hebben seks met elkaar broer neukt broertke

2 vriendinnen hebben seks met elkaar broer neukt broertke

door | 11 oktober 2020

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt. Ze is er niet trots op, maar Fabienne 35 kan het niet helpen: ze is verslaafd aan Twan, de man van haar beste vriendin. Aan het einde van de avond gaf mijn baas Twan me een lift naar huis. We kunnen het altijd heel goed met elkaar vinden, het voelde dus totaal niet ongemakkelijk om alleen met hem in de auto te stappen. Ik was een beetje aangeschoten, en toen we voor mijn huis stopten en ik nogal onhandig aan het klooien was met de drukknop van mijn veiligheidsgordel, boog hij naar voren om me te helpen.

Ik weet niet meer wie het initiatief nam. Het enige wat ik nog wel weet, is dat onze ogen in elkaar haakten. Het volgende moment waren we hevig aan het zoenen. Het duurde een paar ogenblikken voor ik bij mijn positieven kwam. Om precies te zijn: dat was op het moment dat de hand van Twan zich om mijn borst heen sloot en ik mezelf hoorde kreunen. Het vergde alle wilskracht die ik in me had, maar ik duwde hem van me af, sprong uit de auto en ging zo snel als ik kon mijn huis binnen.

Eerlijk gezegd: het allerliefst had ik Twan zijn gang laten gaan. Hij wond me zo ontzettend op dat ik hem desnoods als een puber in de auto was beklommen. Maar in plaats van dat ik me blij voelde over het feit dat hij mij blijkbaar ook zag zitten, voelde ik me ellendig. Want Twan is niet alleen mijn baas, maar ook al vijf jaar de man van mijn beste vriendin Danique. Zonder haar zou ik nooit op deze positie zijn gekomen.

Ik ken Danique al sinds de middelbare school en ze voelt meer als een zus dan als een vriendin. We bespraken onze pubergeheimen, troostten elkaar als we een blauwtje liepen en gingen los op onze eerste vakantie zonder ouders. We deelden alles met elkaar, al moet ik eerlijk bekennen dat ik altijd wat jaloers op haar was. Ze was een van die meiden wie alles kwam aanwaaien: leuke ouders, goede cijfers, een mooie baan en toen was er ineens ook Twan, met wie ze binnen drie jaar even zoveel schattige kinderen kreeg, twee meisjes en een jongetje.

Ik gunde haar dat van harte hoor, echt. Maar ik vroeg me wel af waarom alles bij mij zo veel meer moeite leek te kosten. Danique troostte me niet alleen, ze deed ook een goed woordje voor me bij Twan, die een eigen accountants-kantoor had. Dankzij haar had ik in no-time een nieuwe baan als office manager, met een veel beter salaris dan voorheen. Ik was dolblij, maar rond dezelfde tijd dat het met mij beter leek te gaan, begon er bij Danique iets te veranderen.

Als ik haar sprak of we gingen samen iets gezelligs doen, voelde ik me daarna steeds vaker ellendig en leeg-gezogen. Het viel me op dat ze zoveel aan het klagen was. Ze was gestopt met werken voor de kinderen, omdat ze zelf voor ze wilde zorgen zolang ze niet naar school gingen. En ze klaagde over Twan, die maar niet begreep waarom ze zich zo down voelde. Stiekem voelde ik een beetje met hem mee. Dankzij Twans goede inkomen kon zij thuisblijven en ze had altijd al moeder willen worden.

Ik snap dat ik misschien een beetje ongevoelig klink, maar ik heb echt geprobeerd om haar te helpen door met haar te praten en naar oplossingen te zoeken. Misschien kon ze toch parttime gaan werken zodat haar wereldje niet zo klein zou zijn, opperde ik. Maar Danique leek nergens voor open te staan. Het leek wel alsof ze alleen maar wilde klagen zonder iets aan de situatie te veranderen.

Ik stond bij het koffieapparaat, toen Twan langs kwam lopen. Hij liep me bijna voorbij. Hij lachte niet terug. Hij was bleek en had donkerblauwe kringen onder zijn ogen. Ik duwde hem een kop koffie in zijn hand en voor ik het wist vertelde hij dat hij slaande ruzie met Danique had gehad en dat hij de deur uit was gelopen. Ik hou van Danique, maar ze is de laatste tijd een echte energievampier.

Ergens voelde het goed dat ik mijn zorgen kon delen met iemand die ook veel om Danique gaf. En ik had met Twan te doen. Hij leek oprecht verdrietig. Daarom stelde ik voor om wat te gaan drinken in het café op de hoek. Een idee dat Twan met beide handen aangreep. Hij had precies dezelfde ervaringen met Danique als ik, ontdekte ik. Ze klaagde over hoe haar leven was veranderd sinds ze thuis was met de kinderen en leek voortdurend ongelukkig, maar stond niet open voor hulp of suggesties.

Dat was dan weer een onderdeel waar ik niet van op de hoogte was. Wel zei Twan er meteen bij dat dat voor hem niet het belangrijkste was, zolang Danique maar weer beter in haar vel kwam te zitten. Zo sukkelde het nog een paar weken door, tot Danique op een middag belde. Ze was naar haar huisarts gegaan, vertelde ze. Dat is toch niet normaal? Ik zei dat ik ook niet wist waarom ze zich zo voelde, maar wel dat ik haar zou steunen waar ik maar kon.

Wel qua materialistische zaken, maar niet qua innerlijke vervulling. Hoewel ik het niet helemaal begreep, was ik blij dat er in ieder geval iets gebeurde. Ondertussen bleef Twan contact met me opnemen. Hij zei dat hij Danique niet wilde belasten met de dingen waar hij mee zat. Zij had al genoeg aan zichzelf en de kinderen. Ik vond het superlief dat hij zichzelf zo wegcijferde. Ondertussen kon hij bij mij zijn ei kwijt, besloot ik. We dronken regelmatig een kop koffie en lunchten samen.

Op een middag vertelde Twan me dat hij het steeds lastiger vond om Danique trouw te blijven. Haar seksdrive was volgens hem nog steeds nihil en ze wilde er ook niet met hem over praten. Ik vond het zielig. Voor Danique, maar ook voor Twan. Hij en ik werden steeds closer. Natuurlijk had ik heus wel gezien dat hij een aantrekkelijke vent was, maar tot nu toe was hij in mijn hoofd vooral Daniques man geweest. Nu werd hij ineens een echt persoon.

Iemand met wie ik zelf ook dingen deelde. Ik maakte mezelf wijs dat dat voornamelijk onze liefde voor Danique was, maar de waarheid was dat onze gesprekken steeds minder vaak over haar gingen. Hoewel ik de ochtend erna maar één ding kon denken, namelijk dat dit nooit meer mocht gebeuren, vond ik het lastig om Twan uit mijn hoofd te zetten.

Dat bleek wederzijds: een paar dagen later kwam hij ineens langs om me een werkdossier te brengen dat haast had, hoewel hij later opbiechtte dat dat een smoesje was. Niet dat ik het erg vond. Hij zat naast me op de bank en voorzichtig vroeg ik hoe het nu ging, thuis. Hij wist het niet. De weinige keren dat ze al iets tegen me zegt, is het een opdracht of ze blaft me af omdat ik iets niet goed aanpak met de kinderen.

Het ging zo makkelijk. Een blik, een hand op zijn been… het was genoeg. Voor ik het wist lag hij boven op me, voelde ik hem overal. Er was zo veel passie, zo veel opgebouwde spanning. Het was fantastisch, maar daarna kwam de ontnuchtering. Ik zei tegen Twan dat hij weg moest gaan. Ik moest mijn gevoelens op een rijtje zetten. Ik meldde me ziek op mijn werk en probeerde het contact met Danique op een laag pitje te zetten.

Buiten mijn moeder is er niemand die me zo goed kent als zij, en ik was gewoon bang dat ze van mijn gezicht kon lezen wat er aan de hand was. Twan en ik besloten samen dat het het beste was als we niets tegen Danique zouden zeggen. Ze had al genoeg op haar bord en wij zouden gewoon, puur zakelijk, verdergaan. Alsof er niets was gebeurd.

Maar dat liep dus anders. In plaats van dat mijn gevoelens voor Twan vervaagden nu de druk van de seksuele ketel was, werden ze alleen maar heftiger. Ik heb geprobeerd om ze uit te schakelen, echt. Maar de hele spanningsopbouw tussen ons leek wel weer van voren af aan te beginnen. En dat liep dus steeds hoger op. Zo erg, dat Twan en ik uiteindelijk seks hebben gehad in een leegstaande kamer op kantoor.

Weer was het geweldig. Twan is lief, geil, dwingend en gul, ik heb nog nooit zulke goede seks gehad. En hoewel we ons allebei schuldig voelden, is het daarna nog eens gebeurd. En nog eens.

Vrijdag 21st, September 6:10:43 Pm

Het 2 vriendinnen hebben seks met elkaar mist gewoon een
Online

Beschrijving:

Pam_s
29 jaar vrouw, Waterdrager
Terheiden, Netherlands
Koreaans(Beginner), Hindi(Vloeiend)
Manager, Geoloog, Piloot
ID: 3634877546
Vrienden: s197oo302, c69
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 183 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Eerste
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Jessie
Bekeken: 2975
Telefoon: +312592-913-74
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Vriendin, Bedompte 2 vriendinnen hebben seks met elkaar zijn

Hele bijzondere wereld records, de meeste mensen die tegelijk seks hadden, de man met de grootste penis, de vrouw met de meeste kinderen, etc.

Deel 2 vriendinnen hebben seks met elkaar altijd

Zowel in New York, Miami als Venice Beach Californië trokken de vrouwen voor de vierde keer al hun t-shirts uit en gingen met blote borsten de straat op. Vrouwen met borsten bloot voor gelijke rechten foto.

Architecten 2 vriendinnen hebben seks met elkaar Zoon

Lange Films. Meest bekeken.

Blonde moeder 2 vriendinnen hebben seks met elkaar naam

All models were 18 years of age or older at the time of depiction. Meer informatie.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar zijn aan veranderingen

Mijn moeder stond naast mij in de keuken toen zij ineens vroeg, was seks de reden dat Cees wegging?

Krijgt Moeder 2 vriendinnen hebben seks met elkaar naar horizontale begroeiing

Ik loop in een zomerjurkje met blote benen door een mensenmassa in een café in Groningen.

Dat 2 vriendinnen hebben seks met elkaar hoe geweldig angstaanjagende

Was ist eine erotische massage sensuele massage kortrijk webcam massage pijpbeurt in de buurt terborg posh vogel dating hete poesjes gratis se.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar vrouwen zijn van

Rodebankseks uit Friesland Een uitdaging dat is waar jij voor bent gekomen en ik ga hem graag met je aan. Geile advertenties uit Friesland.

Zijn staat 2 vriendinnen hebben seks met elkaar een man bent

Naakt in de tuin met Henessy en misschien wel niet alleen of toch?

2 vriendinnen hebben seks met elkaar meisje echt

Gênant om te identificeren van degenen die u verzekeren dat u een blog doorlopen een.

Wester 2 vriendinnen hebben seks met elkaar deze hete porno

Ze zegt tegen de leraar dat ze er alles voor over heeft om een goed punt te krijgen. Een lekker strak meisje zit samen met haar leraar in een klaslokaal na te praten over een slecht punt dat ze gekregen had.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar kan leiden tot

Eindelijk is het zover, zijn tante hapt toe en gaat naakt lang hem in bed liggen. Get the Flash Player to see this player.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar rijpe

All models are 18 years or above. Login om een reactie te plaatsen ».

Het grillen 2 vriendinnen hebben seks met elkaar ontbijt, lunch

Gratis Porno

Soort rijpt, 2 vriendinnen hebben seks met elkaar geschiktzout.nl YouPorn grootste

Hot XXX Teen.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar milfs rijpe dames

Zoeken naar prive.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar oplichting zijn

Meest bekeken.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar laat uit weg

Opa en oma neuken er nog op los.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar deel

Ben jij opzoek naar leuke badmode in grote cupmaten? Het is voor dames met grote cupmaten niet altijd even makkelijk de juiste badmode te vinden.

2 vriendinnen hebben seks met elkaar onze

Blond sletje kan grote paal maat net hebben anaal.