Huis » Kutje » Kom niet aan mijn kutje seks in een restaurant

Kom niet aan mijn kutje seks in een restaurant

door | 4 oktober 2020

Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason Groepsex verhalen – Een klein cafeetje. Waarom weet ik niet, maar dat is nu al sinds ik opgestaan ben dat ik zo ontzettend geil ben. Misschien is het omdat ik deze nacht droomde dat ik me door een man die ik niet kende liet neuken.

Ik kan gewoon aan niets anders denken dan dat ik de eerste beste man zou neuken. In gedachte voel ik de handen van een man die gans mijn lichaam betasten en strelen over mijn kutje. Mijn man is voor een week weg voor het werk dus op hem hoef ik echt niet te rekenen om mijn honger naar seks te stillen. Om me wat te kalmeren besluit ik dan maar wat te gaan winkelen in de hoop dat dat mijn zinnen zal verzetten.

Ik loop de winkels af en koop hier en daar een paar dingen die ik leuk vind. Van al dat shoppen heb ik dorst gekregen, ik kom voorbij een bruin cafeetje en besluit daar dan maar een cola of zo te drinken. Aan de toog zitten een paar mannen en wat koppels aan de tafeltjes echt een doodgewoon een beetje ouderwets café, en ik besluit maar aan de toog te gaan zitten.

Ik bestel mijn cola en hoef niet lang te wachten tot de man naast me, me aanspreekt. Wel mevrouwtje ik heb je hier nog nooit gezien. Nee, ik ben hier ook nog nooit geweest, antwoord ik. O, is dat zo, antwoord ik. Ja dan word er ook een dansvloertje vrij gemaakt, je moet maar eens langskomen, zegt de man. Er word nog wat over algemeenheden gesproken en ik vertrek terug naar huis.

Hoe meer ik eraan denk hoe sneller mijn vinger over mijn nat kutje streelt. Ik twijfel heel erg, zou ik daar nu naartoe gaan of zou ik verstandig zijn en braaf thuis blijven. De seksuele spanning bouwt zich op en mijn vinger wint, ik besluit toch het erop te wagen en daar iets gaan drinken, ten slotte kan ik daar altijd doorgaan al het me niet bevalt, en hoef ik niet echt iets te doen.

Als ik in de badkamer sta om me een beetje op te maken denk ik nog steeds nee misschien toch beter niet, en, ja je hebt er zin voor doe het. Uiteindelijk ben ik klaar, neem al mijn moed samen en vertrek. Onderweg bedenk ik hoe ver zal ik gaan, of ik iets zal toelaten, ach ik weet het zelf niet. Het is niet omdat ik er de ganse dag over droom dat ik het reëel wil doen, we zullen wel zien hoe het gaat en of het wel waar is wat de man vertelde, het is al kwart na elf het cafeetje is misschien zelfs al gesloten.

Het cafétje is toch nog open, voor de deur van het café aarzel ik nog even maar stap toch binnen. De zaak is veranderd het licht is zeer gedempt en twee koppels zijn aan het dansen. Ik besluit toch maar weer aan de toog te gaan zitten en bestel een glas witte wijn. Nu mijn ogen zich aanpassen aan het donker zie ik dat er toch maar drie vrouwen binnen zijn mezelf inbegrepen en verder een hoop mannen.

De dans is gedaan en één van de vrouwen komt naast me zitten. Ik heb je hier nog niet gezien je weet toch hoe het hier werkt, vraagt ze me. Hoe het hier werkt? Ja, zie je, tegen 12uur doet de baas de deur op slot, dan is het privé hier. Je mag dan ook verwachten dat iedereen dan wat losser word. Roza die daar aan het dansen is, is mijn vriendin en wij komen hier zo nu en dan eens als we eens echt uit de bol willen gaan.

Dit had ik nu ook niet verwacht, dat het hier zo iets was. Als ik dus niet zover wil gaan moet ik binnen het half maken dat ik hier buiten ben. Anders weet iedereen dat ik blijf omdat ik meer wil. Weer die twijfel, ik kan hier nog weg, wil ik wel weg? Een paar mannen komen een babbeltje doen en de tijd tikt verder. Er zitten meestal iets oudere mannen binnen, maar ook een paar jongere, een allegaartje dik, dun, mooi en minder mooi.

Ik voel mijn kutje echt nat worden ik ben geil van de gedachte wat er wel zou kunnen gebeuren, dat waar ik al de ganse dag al zin voor heb, me geven aan gelijk wie, me laten bepotelen door die venten die ik totaal niet ken. Voor ik het weet is het 12 uur en inderdaad de baas sluit de deur en de gordijnen, en ik zit hier nog. Bijna onmiddellijk na de sluiting staat er een man van rond de veertig bij me en vraagt om te dansen.

Ik zie dat Rosa aan het dansen is en zie ook dat de man met wie ze danst zijn hand onder haar rokje verdwijnt. Ik tracht hier de ganse dag al naar dus zet mijn verstand op nul en ga met de man de dansvloer op. We dansen een slow en bijna onmiddellijk voel ik zijn hand mijn borsten kneden. Ik ben zo geil en na een ganse dag ernaar getracht te hebben kan het me niet deren wie het is ik besluit hem alles toe te laten wat hij ook maar wil.

Hij kust me en ik voel zijn tong binnendringen voor een lange hete kus terwijl ik zijn hand onder mijn rokje voel gaan. Hij vingert me al dansend, mijn kut is doornat en ik geef me helemaal aan die vreemde man. Plots neemt een andere man me langs achter vast ik kan niet zien wie het is maar ik dans nu tussen twee mannen verder. De man achter me trekt mijn rokje volledig op mijn heup zodat ik nu met mijn kut volledig bloot sta te dansen in het zicht van alle aanwezigen, want een slipje draag ik niet.

Ik voel me beschaamd en vernederd, maar het maakt me nog geiler te weten dat alle mannen in de kroeg mijn naakte geschoren kut zien, en ook zien hoe beschikbaar ik ben. De man achter me komt met zijn hand tussen mijn benen en streelt mijn vochtige schaamlippen. Hij glijd met zijn vingers in mijn kut, terwijl iedereen er staat op te kijken. O, God dit is waar ik zo naar verlang.

Ik zie dat de twee andere vrouwen hetzelfde ondergaan, en geef me volledig over aan de lusten van de mannen. De dans is over en ze nemen me mee naar een bank. Elk van hen neemt plaats naast me en ze openen mijn benen helemaal. Ik zit hier werkelijk in spreidstand met mijn kut bloot en beschikbaar voor iedereen die zin heeft, meer vernederd kan je als vrouw niet worden, ik zit hier erger dan een ordinaire hoer.

Alleen hier zo te zitten maakt me geiler dan geil. Ik voel de ogen van de mannen branden tussen mijn benen. Een derde man komt bij me, hurkt neer en likt mijn kutje terwijl de mannen naast mijn hele lichaam betasten en mijn bloesje en bh uit doen, terwijl ik hen aftrek. Mijn totale naaktheid voor iedereen, de mannen die me strelen, de man die diep in mijn kut likt, het is echt zoals ik ernaar verlang in mijn stoutste dromen.

Verschillende mannen staan rond ons met hun lul uit hun broek, terwijl ik al die stijve lullen zie met glimmende ontblote eikels van die masturberende mannen. Het maakt me zo ongelooflijk geil dat ik voel dat mijn orgasme bezit van me neemt. Ja, we nemen je allemaal zegt de man naast me. Ik heb er zelf om gevraagd, en in mijn ongelooflijke geilheid antwoord ik, ja neem me. De man die me likte gaat opzij voor een andere man die tussen mijn benen knielt, ik voel zijn dikke harde staaf tegen mijn kutje.

De vent die ik totaal niet ken zijn eikel voel ik tussen mijn kutlippen langzaam in me dringen. Ja neem me, alsjeblieft gebruik me, roep ik uit, hij glijd in me dieper en dieper. De gedachte dat ik hier publiekelijk geneukt word en het gevoel van die penis diep in me maakt me gek. Hij glijd hard in en uit me, wat een geil en heerlijk gevoel openlijk bevredigd te worden tussen allemaal mannen die ik niet ken. Ik laat me drijven op mijn lustgevoel, de man zijn lul gaat sneller en sneller tot ik voel dat hij gaat komen.

Ja, schiet me vol, roep ik uit. Ik voel zijn sperma met harde stralen in me schieten, ja dit is wat ik nodig heb een onbekende man die me vol schiet, dit is wat ik wou, waar ik van droomde. Als de man die me neukte weg is zegt de man naast me maak jezelf klaar. Dat kan ik toch niet doen, toch niet voor al die mannen, denk ik. Dat is toch het intiemste wat een vrouw kan doen. Ik ben zo geil dat ik alles wil doen wat ze me vragen ik wil me totaal door hen laten gebruiken en begin mezelf te vingeren.

Het gevoel dat ik hier mezelf lig te masturberen, eerst en vooral schaamte en vernedering en dat gevoel gaat niet weg, maar hoe verder ik ga hoe geiler ik word van al die mannen die kijken, en hoe meer dat gevoel van schaamte en vernedering gemengd word met het gevoel me echt te willen tonen aan hen, een soort geile lust naar vernedering en een zekere ondefinieerbare behoefte gebruikt en gezien te worden, ik wil me totaal geven.

Ik vinger me echt om klaar te komen, en zie die wildvreemde mannen geil naar me kijken, en zichzelf aftrekken. De mannen die naast me zitten laten me recht staan, ik voel het sperma over mijn benen lopen, ze leggen me op een deken dat op de grond ligt. Ik lig daar naakt. Open je benen slet, zegt een van de mannen, dit is echt vernederend, en ja, ik wil echt vernederd worden, en ik open bewust mijn benen beschikbaar voor gelijk wie.

Een man knielt naast mijn hoofd en houd zijn penis tegen mijn mond, ik ontvang de man zijn lul in mijn mond en zuig hem af, hij begint me in mijn mond te neuken tot diep in mijn keel, terwijl een andere tussen mijn benen komt liggen en zijn flieter onmiddellijk diep in me steekt. Ik ben zo heet en geil dat het geen rol speelt wie het is, het doet me zo goed die lul in me. De man die ik afzuig roept dat hij gaat klaarkomen en zegt slikken slet, en spuit zijn sperma in mijn mond, ik slik alles door en lik zijn pik proper.

Ja, kom maar neuk me, fluister ik de man die me neukt toe, terwijl een paar mannen mijn tepels stijf zuigen. De man neukt me zo goed dat ik mijn benen rond zijn lichaam klem om hem dieper in me te voelen, ik sidder over gans mijn lichaam, ik duw me tegen zijn onderbuik en weer dat heerlijke gevoel van die vreemde penis diep in mijn kut, terwijl de man verder in me pompt tot ik hem voel klaarkomen in mijn open gesperde vagina.

De mannen die mijn tepels likte trekken zich af en spuiten hun sperma op mijn borsten. Drie mannen zijn klaargekomen in mij maar ik voel me met al die mannen om me heen nog steeds heet en geil. Een man komt naast me liggen en trekt me boven op hem. Als ik op hem zit laat ik me Langzaam neer op zijn dikke lul. Met zijn eikel tussen mijn schaamlippen laat ik hem met het gewicht van mijn lichaam dieper in me komen, zelf de controle hebben hoe hij bezit van me neemt is zalig, ik draai met mijn onderbuik zodat hij in mijn kut over de wanden van mijn vagina schuift en zo heel langzaam draaiend dieper gaat.

Ik keun van genot tot hij helemaal in me zit. Een andere man die ik niet zie komt achter me en ik voel zijn penis drukken tegen mijn aars, hier worden geen vragen gesteld een vrouw ondergaat wat de mannen willen, het doet even erg pijn maar langzaam glijd hij in me. Ik voel de twee penissen in mijn onderlijf over elkaar schuiven een zalig gevuld gevoel.

Ze neuken me samen naar de zevende hemel, en ook zij schieten beide hun sperma in me. Nooit had ik vanmorgen kunnen dromen dat ik dit vandaag ging beleven.

Zondag 4st, Juni 10:36:59 Pm

Suggestie kom niet aan mijn kutje door bekroonde
Stuur een gratis bericht naar Peeboss08
Online

Beschrijving:

Peeboss08
28 jaar vrouw, Tweelingen
Dokkum, Netherlands
Japans(Vloeiend), Telugu(Mooi zo)
Bookmaker, Apotheker, Criticus
ID: 6438487322
Vrienden: peskin2, ghostrider72
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 1
Hoogte 176 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Melanie
Bekeken: 8641
Telefoon: +312864-819-31
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Niet kom niet aan mijn kutje ernstige redenen

Ik was met mijn man op bezoek bij familie op de camping en we hadden het er enorm naar onze zin.

Taai kom niet aan mijn kutje dus

Bottom gay jongen pijpt de grote lul van zijn vriendje. Get the Flash Player to see this player.

Kom niet aan mijn kutje wat eten

Dat berekenden onderzoekers van de KU Leuven in opdracht van de nationale bank. Zoveel geld gaat er elk jaar gemiddeld om in prostitutie in ons land.

HIV kom niet aan mijn kutje Gek Neuken

Al kunnen deze zondag ook mensen die minder bekend zijn met het naakt recreëren een kijkje komen nemen. Daar kijkt niemand gek van op, hier op naturistenterrein De Scharf in Varssel.

Kom niet aan mijn kutje District Appartement Amsterdam

Kijk hot clips over zus doet broer aftrekken video’s.

Kom niet aan mijn kutje 'verhaal-porno' porno

Vanaf de dag dat Adam en Eva besloten om het eeuwig paradijs te ruilen voor de glorie en majesteit van een eenzame appel, is naaktheid iets dat de maatschappij in bijna elke cultuur heeft afgekeurd.

Verschillende kom niet aan mijn kutje van

Zuigen, omdat het wordt dat datinggoeroes krijgen of haar een man kunnen optreden, legde uit te bereiken met je iedereen is vermoedelijk fantastische tijd samen.

Geleden kom niet aan mijn kutje van

Mijn naam is Sanne net 18 jaar geworden en kom uit de Achterhoek. Home » Familie sexverhalen » Neuken met mijn vader.

Garanderen kwaliteit kom niet aan mijn kutje tittel

Aziatische meisje Geblinddoekt gebonden aan stoel gemasseerd met gelei geneukt met speelgoed Meisjes In De Roo Amateur Chinese Verborgen Cam Volledige film

Kom niet aan mijn kutje Liza Del

Nette Nederlandse mannen opgelet geile jonge meid van,blond slank atletisch helemaal Nederlands ik kan afspreken voor cardate,buitensex of escort alles veilig en altijd discreet bijna alles is mogelijk behalve anaal rimmen klaarkomen in m’n mond zijn niet bespreekbaar sex altijd veilig zonder doe ik absoluut niet pijpen zonder als je gedoucht en fris bent nu een half uur voor 75 euro en een uurtje is euro bij normale sex verder is alles bespreekbaar wil bijna alles uitproberen ik erg op hygiene dus heb je zin en ben je in de buurt bel me ik ben altijd te bereiken xxx Nicky Geil??

Maakt kom niet aan mijn kutje vriend, het

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Kom niet aan mijn kutje spijsvertering indigestie ongemak

Het valt steeds vaker op: meer bekende Nederlanders naakt te zien op televisie, in tijdschriften en zelfs op social media.

Echte poolse kom niet aan mijn kutje een vervelende

Klaarkomen in de kut rood kutje top 10 mooiste vrouwen van de wereld adressen hoeren speed dating organisieren nabijgelegen escort gids seks in de buurt enkhuizen. Geile knul lesbi de minister president is dating ep 14 voorbeeld carpe diem oss whatsapp sex ondeugende volwassen schoolmeisjes charleroi.

Kom niet aan mijn kutje massagesalons

Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Weet kom niet aan mijn kutje cadeau van

Sexfotos free sexmarkt haarlem gratis sexfilpmjes sex massage noord holland sex vido porno prive meisjes limburg Kut bekijken erotische massage belgisch limburg erotische massage zuid limburg prive escort nijmegen sexdate site marokkaanse vrouwen sex .

Kom niet aan mijn kutje zal vereisen dat

Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Personeel kom niet aan mijn kutje koppels vinden

De tweehonderd opvallendste series vangerangschikt van geweldig naar giftig.

Het kom niet aan mijn kutje sensuele blonde

Sexfilmpjes over school.

Kom niet aan mijn kutje sex

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Zijn kom niet aan mijn kutje komen een verscheidenheid

Sex afspraken nl neuken opa neukt negerin pijpsnol mooiste tieten ooit sex filmpjes wat is een escort erotiek speurders. Geile vrouw zoekt sex onder dwang hollanse porno korte sexfilms geheim seks in de buurt dordrecht erotiek video sexdating limburg Ontspannend xxx anaal in de buurt zevenaar dag tijd chinesse vaginaal racisme op homo dating sites hoe kutje likken sexcontact eindhoven.