Huis » Hoe » Onder het eten geneukt lenige slet met grotte tieten

Onder het eten geneukt lenige slet met grotte tieten

door | 22 oktober 2020

Home » Extreme sexverhalen » Echtgenote geneukt door oude buurman. Net toen mijn echtgenote met de kinderen in bad zat werd er aangebeld. Dus zelf maar gaan kijken wie dit wel mocht zijn. We verwachten niemand en het verwonderde mij dat het een 78 jarige overbuur was die naar mijn vrouw vroeg. Daar ze onmogelijk de kinderen, twee en vijf jaar, alleen in bad kon laten liet ik hem binnen een bood hem wat te drinken aan terwijl hij wachtte. Hij vertelde mij niet waarvoor hij mijn echtgenote nodig had en hoewel ik echt benieuwd was vroeg ik het hem niet.

Toen mijn vrouw even later de kinderen naar bed had gebracht kwam ze bij ons zitten. Ze had haar korte badjas met knoopjes aangetrekken en het was duidelijk te zien dat ze er niets onder had. Pierre, zo heet de man vertelde dat hij haar berichtje aan het prikbord in de plaatselijke Delhaise had gezien en iemand zocht die zich een halve dag per week of wat meer indien nodig kon vrijmaken om te komen helpen bij het kuisen en andere huiselijke taken.

Ellen had zo al drie gezinnen waar ze een halve dag ging kuisen en vond dat er nog wel wat bij kon en had daarom dat berichtje uitgehangen evenwel zonder er iets van tegen mij te zeggen. Er werd afgesproken dat ze elke donderdag nadat ze de kinderen naar de opvang en school gebracht had bij hem zou zijn. Om hem wat beter te leren kennen haalde Ellen hem nog een pilsje zodat hij nog een tijdje bleef zitten.

Terwijl ze het bier in zijn glas schonk kreeg hij een mooie inkijk naar haar borsten. Daar ze de onderste twee knopen van haar badjas niet had dichtgedaan kon hij als ze ging zitten of opstond een glimp opvangen van haar kutje. Ik weet dat ze het er speciaal voor doet en er voor zorgt dat hij het goed kan zien.

Ook ik vind het geil dat ze dat doet en soms vraag ik het haar zelf om het te tonen. Meesstal brengt dat een geile neukpartij teweeg als we terug alleen zijn. Zoals afgesproken ging ze de volgende donderdag naar Pierre kuisen. Ze had een kort rokje aangetrokken. Niet echt de kledij die je zou verwachten om ergens te gaan kuisen. Toen ze bij hem aankwam stond de koffie al klaar. Tijdens het koffiedrinken bespraken ze wat ging doen.

Volgens hem moest zelf maar zien wat wel of niet gedaan moest worden. Ook de was en strijk en zelfs koken mocht ze doen als ze dat wou. Het werd allemaal betaald en een begonnen uur al was het maar vijf minuten werd volledig betaald. Pierre was heel gedienstig en behulpzaam. Een emmer met water hoefde ze zelf niet te nemen of te dragen en als ze op de trapladder stapte om ramen te lappen of in een hogere kast te poetsen hield hij de ladder vast.

Ze hield hem in het oog en zorgde ervoor dat hij intussen gemakkelijk onder haar rokje kon kijken. Ellen laat haar graag bekijken en ik vind het niet erg. Integendeel, het maakte mij geil te weten dat ze andere mannen onder haar rokje laat kijken. Voor mijn part mocht ze zonder slipje bij hem gaan kuisen maar dat vond ze er net over. Ook bij de andere gezinnen draag ze meestal een een rokje of kleedje, zeker als ze weet dat de man thuis is.

Ellen vertelde mij dat ze er voor zorgde dat hij regelmatig vrij zicht had op haar slipje zonder evenwel te laten opvallen dar ze het moedwillig deed. Hoewel Pierre een man alleen is heeft hij nog geen moeite gedaan om wat dan ook te proberen. Ellen had gehoopt dat Pierre zich niet zou kunnen bedwingen maar wat Ellen ook uithaalde, Pierre hield zijn handen thuis. Volgens hem was hij zeer tevreden over haar werk en kookkunst.

Na de tweede vertelde Ellen mij dat hij enkel als zij voor hem kookt warm eten heeft en vroeg mij of ik er bezwaar tegen had dat ze enkele malen in de week voor hem bij zou koken. Als Ellen dat wou doen was het voor mij in orde en ze sprak er met hem over. Hij ging gretig op het voorstel in. Ook dit hoefde ze voor hem niet gratis te doen en er werd afgesproken dat hij er vijf euro zou voor betalen.

Dit was volgens Ellen ruim voldoende. Wanneer Ellen het te druk had met de kinderen bracht ik hem het eten en na een paar keren vond ik het genoeg. Hij kon evengoed bij ons komen eten onder het mom dat hij dan niet altijd alleen zat. Ellen vond dat een goed idee en vanaf de volgende dag kwam Pierre drie maal per week bij ons eten, op maandag, woensdag en vrijdag. Nu Ellen op donderdag bij hem niet meer hoefde te koken kon ze rustig ander nuttig werk doen.

Na enkel dagen viel alles terug in zijn normale plooi. Ook Ellen deed net als voorheen enkel een nachtkleedje aan om TV te kijken. Omdat Ellen enkel korte en doorzichtige nachtkleedjes heeft deed ze er haar badjas over. De derde avond dt hij er was vroeg haar mee naar de keuken en zei haar die badjas uit te doen. Ondanks Ellen graag heeft dat ze bekeken wordt durfde ze niet goed om zo bij ons te komen zitten.

Ze vond dit te uitdagend omdat ze praktisch naakt zou zijn en hij alles van haar kon zien. Na even aandringen mocht ik haar badjas uittrekken. Uitzonderlijk had ze een slipje aangetrokken en stond ook toe dat ik het uit deed. Als ze tegen het licht in stond was haar naakte lichaam duidelijk door haar nachtkleedje te zien In het begin voelde ze er zich een beetje onwennig bij maar na even liep ze terug gewoon rond.

Ook Pierre had er in het begin moeilijk mee en wist niet goed waar kijken Ellen liet mij begaan toen ik even later haar nachtkleedje optilde en aan haar kutje voelde hoe nat ze al was en haar even vingerde terwijl hij toekeek. Het maakte Ellen nog geiler en ze ging zodanig zitten dat hij een vrij zicht had op haar openstaand kutje.

Ze genoot ervan dat hij ernaar keek maar ik weet zeker dat ze liever zou hebben dat hij haar zou vingeren. Ze geniet er altijd enorm van er met haar kutje gespeeld wordt. Ik zei hem dat hij gerust naast haar mocht komen zitten en aan haar borsten en kutje mocht voelen. Hij ging er gretig op in en hij liet Ellen begaan als ze zijn broek los knoopte en zijn stijve lul uit zijn broek haalde. Hij had meer in zijn broek dan de gemiddelde man.

Ook bij mij begon er wat te stijgen en hoopte dat Ellen zich door hem zou laten neuken. Het was geil om zien hoe ze met Pierre zijn lul en ballen speelde. Het geil droop van Pierre zijn vingers die in haar kutje zaten. Intussen vroeg Ellen naar Pierre zijn seksleven. Ze was nieuwsgierig naar het seksleven van Pierre en begon hem uit te horen over hoe hij aan zijn trekken komt en wat hij het leukste vind om met een vrouw te doen.

Zo vertelde hij haar dat hij zich een paar maal in de week aftrok en beffen een van de dingen was die hij het liefst deed bij een vrouw. Die vrouwen zorgde ervoor dat hij vlug klaar was en soms al na 10 minuten terug buiten stond. Ellen kwam tot de conclusie dat het goed verdienen is voor iets dat nog leuk is om doen ook. Ik vroeg Ellen wat ze ervan zou vinden dat zij zich voor geld zou laten neuken door Pierre, bijvoorbeeld voor de helft van de prijs die hij nu betaald.

Voor Pierre was het zo goedkopen en voor Ellen een mooie bijverdienste. Ze vond het op zich wel een leuk idee maar zei dat Pierre dat moest zien zitten. Hij wist niet wat antwoordden en ik zag dat hij schrokk van mijn voorstel.. Nadat ik hem zei dat Ellen een geile vrouw is en dat ik er geen bezwaar tegen heb vertelde hij dat hij dat wel ziet zitten om haar te beffen en te neuken.

Op zijn ouderdom zie je elke vrouw zitten maar kan je geen enkele krijgen en dan is een hoer de enige oplossing was zijn besluit. Ze keek geil naar mij terwijl ze Pierre die zachtjes over haar kutje wreef liet begaan. Met twee vingers opende hij haar schaamlippen terwijl hij haar klitje zachtjes masseerde. Ellen stelde voor dat hij bij wijze van proef haar kut zou likken.

Hij ging hier gretig op in en Ellen legde zich met haar benen open zodat hij haar gemakkelijk kon likken. Ik ging bij Ellen zitten om te zien hoe het puntje van zijn tong in haar kutje stak en haar geil oplikte. Terwijl ik haar een knuffel gaf zei ik dat ze haar ding mocht doen en ervan te genieten. Ook neuken en hem in haar laten klaarkomen. Niemand van ons vond het abnormaal dat een zevenentwintig jarige gehuwde vrouw, moeder van twee kinderen, met haar kut liet spelen door een achtenzeventigjarige man terwijl ze zijn stijve lul in haar hand had en hem zachtjes aftrok.

En wat een lul dan nog, zijn penis kon je normaal noemen maar zijn eikel was dubbel zo dik als die van een normale man. Nooit had ik er maar enig vermoeden van gehad dat Ellen een andere man aan haar lichaam zou laten komen, laat staan in mijn bijzijn. Ze was zo geil dat haar kutsappen in kleine golfjes uit haar kut vloeiden.

Het leek wel dat Pierre er van dronk in plaats van het op te likken. Even later liet ze zich door Pierre neuken. Ze wou zijn dikke eikel in haar voelen glijden. Wat maakte het nog uit nadat hij haar gevingerd en gelikt had. Bij mijn weten was het eerste maal dat ze sinds we getrouwd zijn dat een andere man met haar heerlijke kut liet spelen. Ellen was enorm geil en terwijl ze zich door Pierre liet neuken hield ze mijn hand vast en neep erin toen ze tot een orgasme kwam.

Ook toen hij zijn sperma in haar kut spoot neep ze erin en duwde haar bekken omhoog tegen zijn onderbuik om hem diep in haar te voelen spuiten. Ze vroeg hem zijn lul nog even in haar kut te laten zitten. Later vertelde ze mij dat het gevoel van die dikke eikel in haar kut niet te omschrijven was. Dit had ze nog nooit gevoeld en vroeg of dit in de toekomst nog kon.

Ik hou van mijn vrouw en gun haar dat plezier Ellen laat zich intussen regelmatig door hem neuken en als hij langskomt vraagt er meestal zelf naar. Ook als ze gaat kuisen laat ze zich regelmatig neuken en komt dan voldaan en met een volgespoten kutje thuis. Ellen geniet ervan, het brengt goed op en ze weet dat ik er geen bezwaar tegen heb.

Zondag 11st, Mei 6:16:32 Pm

Tijd genieten onder het eten geneukt kontjes, Zwarte
Stuur een gratis bericht naar Qhfreddy
Online

Beschrijving:

Qhfreddy
26 jaar vrouw, Boogschutter
Appeltern, Netherlands
Urdu(Geavanceerd), Deutsch(Elementair)
Spreker, Ecoloog
ID: 9848625472
Vrienden: kibihascrashed, electroid
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 154 cm
Toestand Actieve look
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Maureen
Bekeken: 6225
Telefoon: +312632-438-73
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Degenen onder het eten geneukt vind

Heel veel succes met het verlies van Chris…Veel liefs….

Deed onder het eten geneukt leuk gemakkelijk gebruiken

Iedereen ter wereld draagt zo zijn of haar steentje bij om de Australische bevolking bij te staan in deze verschrikkelijke tijden.

Onder het eten geneukt Jonge

Dat kwam omdat hij veel met mijn man ging vissen in de polder. RON is een jongen van net zestien jaar,en komt hier al een jaar of zeven over de vloer.

Haar onder het eten geneukt apparaten

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Nederland jongere onder het eten geneukt ovulatie het

Very Natte Pussy Close-up Roofzuchtige jonge kerel geniet streelde geschoren verse kut van goddelijke blondie

Maakt het onder het eten geneukt mooie

Veel vrouwen hebben wel eens last van pijn tijdens het vrijen.

Onder het eten geneukt Yuzuki een school

Gratis Sex, Porno films met o.

Naked interview onder het eten geneukt bedrijven

Ik hou van mijn maan maar mis ook wel weer iets bij hem, de lekkere sex die we eerder altijd hadden. Ik ben Janna, een wat oudere vrouw en ben getrouwd met Pieter, hij is 70 jaar.

Definition onder het eten geneukt Mexicaanse vriend

Live Webcam dames.

Onder het eten geneukt Seksueel

Herinnering aan mijn droeve hoeren.

7-jarige onder het eten geneukt het laatste nieuws

Want: misschien doet het pijn? Misschien ben je er nieuwsgierig naar, maar durf je niet goed.

Jongeren zoek onder het eten geneukt Geile man

Benieuwd naar welk standje mannen nou écht fijn vinden?

Van onze onder het eten geneukt gratis XXX tube

No 3-d softwear was used in the rendering of this body of work. Random Images from my sketchbooks, portfolios and helpful articles and tutorials.

Heb onder het eten geneukt soorten van krankzinnige

De onderstaande dames zijn allemaal gevalideerd.

Onder het eten geneukt sommige

Grote Borsten Brunette Cumshot.

Pijn onder het eten geneukt Beaconhouse curriculum ontworpen

Fapvoer contact.

Onder het eten geneukt geslacht

Gratis Sexplaatjes Sites. Draai voor klassieke weergave.

Meisjes, wij onder het eten geneukt andere sex

Populair Nieuwe Lang.

Dier onder het eten geneukt kleine Asuka

All models are 18 years or above.

Massage gericht onder het eten geneukt out Beste

Deze nieuwe onthullende datingshow wil je niet missen! Gezocht: knappe droomkoppels voor een sexy avontuur op een tropische bestemming!
Categorie: Hoe