Huis » Grote » Voor straf tieten afgebonden estelle gullit tieten

Voor straf tieten afgebonden estelle gullit tieten

door | 27 september 2020

Klik hier voor meer webcams!! Het is Ik heb straf, het wordt een strafexercitie en ik bereid me mentaal al voor op wat er vandaag te gebeuren staat. Hij heeft mijn kleding al klaar gelegd, een rood kort rokje voor hem de ‘strafkleding’ , een truitje welke mijn buik voor een groot deel vrij laat en waar mijn borsten zo goed in uitkomen.

Als ik deze kleren aan moet trekken weet ik dat het een zware dag zal worden, voor elke stemming heeft mijn Meester een kledingsetje uitgezocht. Ik heb straf omdat ik een keer geweigerd heb een avond tot zijn beschikking te staan. Het was de zaterdag dat ik een afspraak had met een hartsvriendin, we zouden de stad ingaan om kleren te kopen en ’s avonds zouden we naar de film of een concert gaan, na dat we eerst uit eten zouden gaan.

Ik had haar al heel lang niet meer gezien, ze was verhuisd naar een andere stad en de afspraak stond al heel lang vast. Uitgerekend die dag moest ik mee met mijn Meester, hij wilde me laten zien aan een nieuwe collega. Maar ik vertikte het, ik ken die kennismakingen, ben dan helemaal overgeleverd aan zijn lusten en ik ben overdag gewoon naar de stad gegaan en had een fantastische dag én avond. Toen ik ’s avonds laat thuiskwam had hij een gezicht als een donderwolk.

Hij zei niet veel. Ik trek het rokje aan, het laat de aanzet van mijn billen goed zien, ik mag vandaag geen slipje aan en ik moet me extra goed scheren. Ik trek mijn rokje weer uit, ga wijdbeens voor de spiegel ligen en scheer mijn kut extra glad, mijn Meester wil dat er geen stoppeltje meer te zien is. Nauwgezet scheer ik mijn kut, vooral ook rond om mijn schaamlippen.

Tevreden bekijk ik mijn kut in de spiegel, ik ben trots op mijn kut. Lange schaamlippen, ik trek ze uit elkaar en mijn klit komt tevoorschijn. Ik ben gezegend met een grote kittelaar, als ik opgewonden ben is hij zeker vier centimeter groot en mijn Meester is gek op mijn grote klit. Ook is mijn kut erg ruim, er past van alles in.. Ik speel wat met mijn spleet, ik verheug me op wat er vandaag gebeuren gaat, zijn strafexercities maken me altijd ontzettend geil.

Ik vinger me en ik zie mijn kut natter worden en glinsteren in de spiegel. Ik roep mijn Meester die me controleert. Hij is nog naakt, zijn paal hangt halfstijf tussen zijn benen. Hij duikt tussen mijn benen en inspecteert mijn gladde kut. Hij wacht het antwoord niet af, drukt mijn benen uit elkaar en trekt mijn kut helemaal open. Hij kijkt diep in mijn kut, trekt hem nóg verder open door met zijn vingers mijn kutwanden open te trekken en mijn kut is helemaal opengesperd voor hem, mijn Meester..

Heb je met jezelf liggen spelen? Hij duwt zijn hand in één keer diep in mijn opengesperde spleet. Zijn hand zit nu helemaal in mijn kut gedrukt. Hij duwt zijn hand nóg dieper naar binnen.. Dan is het even genoeg en hij trekt zijn hand terug, mijn kut sluit zich langzaam. Hij veegt zijn hand af aan mijn buik, een nat spoor achterlatend. Dan stopt hij een vinger tussen mijn billen. Als hij hem terughaalt ruikt hij er aan en houdt hem vervolgens voor mijn neus.

Vaak noemt hij het dat extra neukgat, het aparte neukhol of de vuilnisspelonk Hij veegt zijn vinger af aan mijn buik. Ik knik gehoorzaam, wat mijn Meester zegt is egenlijk geheel overbodig, ik ben er trots op zijn ‘ding’ te mogen zijn, zonder eigen wil, ik ben zijn speeltje, zijn lustobject en ik voel mijn kut steeds natter worden. Hij mag me gebruiken, ik geef me onvoorwaardelijk aan hem over.

Ik duik de douche in, meng het water op de juiste temperatuur, koppel de douchekop los en steek de slang tussen mijn billen. Ik heb geluk dat ik het vandaag zelf mag doen, als mijn Meester het doet, gebruikt hij koud water. Ik spoel me nauwgezet, tot er alleen nog maar schoon water tussen mijn billen vandaan spuit, droog me af en duik de slaapkamer weer in.

Ik droog me af voor de spiegel, bekijk mijn lijf mijn tieten staan stevig omhoog en er prijken verchroomde ringen in mijn tepels. Die heeft mijn meester erin gezet, ondanks het feit dat er regelmatig zware voorwerpen aan worden gehangen staan ze nog fier omhoog. Wil je mijn tieten zien? Bekijk dan mijn fotopagina Ik kijk om me heen en zie een tros bananen liggen met een aantal klemmen, een buttplug ligt er naast en er ligt een briefje bij. Ik pak de bananen, pel er vier af, ga wijdbeens voor de spiegel liggen en ik prop de eerste in mijn kutgat.

Hij gaat gemakkelijk naar binnen en ik duw hem zover ik kan in mijn spleet. Dan pak ik de volgende en schuif hem naar binnen. Mijn Meester heeft een stamper klaargelegd, die ik moet gebruiken om de bananen fijn te duwen en ik zet de stamper voor mijn kutopening en duw hem naar binnen. Ik maak ruimte voor de volgende banaan en prak hem in mijn kutspleet. De volgende banaan gaat wat moeilijker naar binnen en ik duw door, stamp de bananen helemaal fijn in mijn kut, om ruimte te maken voor zoveel mogelijk bananen, ik pak de vijfde banaan, pel ook die af en prak hem naar binnen, mijn kut zit nu helemaal vol.

Om te kunnen plassen, zonder dat de bananen uit mijn kut kunnen vallen ligt er een slangetje klaar, wat ik in mijn plasgaatje moet steken. Ik schuif de slang zo diep mogelijk in mijn plasgaatje en pak de klemmen en vouw mijn schaamlippen dicht, ervoor zorgend dat het slangetje niet naar buiten kan schieten. De klemmen zetten zich strak op mijn schaamlippen, het zijn sterke getande klemmen en het pijnlijke gevoel verdwijnt maar langzaam Ik heb nog twee bananen over.

Met de andere kant van de stamper duw ik die tussen mijn billen en doe de buttplug in, die het zaakje moet tegenhouden. Als ik opsta voel ik pas hoe vol mijn kut is, de eerste stappen die ik zet vermalen de bananenprak en ik voel hoe mijn schaamlippen strak komen te staan. Ik loop wat rond om te testen of alles wel in mijn onderlijf blijft zitten.

Het gaat goed, de klemmen op mijn kutlippen houden het zaakje goed tegen, het zijn écht goeie klemmen die maar moeilijk openen en ik trek mijn rokje weer aan, géén slipje en BH is me bevolen. Daarna mijn truitje en de laarzen die al klaarstaan, ik ben klaar. Ik kijk in de spiegel, mijn rokje laat mijn dijen goed uitkomen, de laarzen reiken tot boven mijn knieën en ik draai me om en zie een stukje van mijn billen en ik ben klaar voor mijn Meester, ik zie het slangetje tussen mijn schamlippen uitsteken als mijn Meester binnenkomt.

Hij draait me rond, tilt mijn rokje even op, inspecteert mijn kut en kontgat, kijkt of de buttplug wel blijft zitten en gromt tevreden. Mijn Meester inspecteert de klemmen op mijn kutlippen, trekt er aan en ik kreun. Ze is lesbisch, dat is alles wat ik van haar weet, af en toe ligt ze met een andere vrouw naakt in haar tuin, ze is niet eens mooi en niet echt aantrekkelijk maar ze weet de mooiste vrouwen bij haar thuis te krijgen.

In de auto voel ik hoe de buttplug in mijn achterwerk naar buiten dreigt te komen, ik duw hem snel wat dieper in mijn kont en ik ben blij dat ik zit, zodat de bananen niet verder uit me kunnen glijden. Mijn Meester heeft leren stoelen in zijn auto, zijn auto is zijn trots, zelfs ik mag hem niet eens wassen. Hey, het is dan ook een mooie auto, een cabriolet, bijeengespaard door mijn Meester We draaien de autoweg op, het is geen erg drukke weg en mijn Meester beveelt me mijn truitje uit te trekken..

Gehoorzaam doe ik wat hij van me verlangt en ik leg mijn truitje netjes op de achterbank, naast de tas die mijn Meester heeft meegenomen. Het is altijd weer een verrassing wat er in die tas zit “Laat je tieten maar goed zien teef! Met vluchtstrook. We blijven nog even op de rechterrijstrook rijden, straks zal mijn Meester in gaan halen en zal ik mijn tieten moeten showen. Ik weet dat het hem opwindt als ik in mijn blote tieten naast hem in de auto zit.

Straks zal ik hem moeten pijpen Maar eerst moet ik met mijn tieten spelen en ik raak opgewondener, het maakt ook mij geil, zo in mijn blote tieten naast mijn Meester te zitten, het vocht in mijn kut hoopt zich op, de bananenprak wordt steeds weker. Ik hoop echt dat de klemmen het houden, ik voel stiekem even tussen mijn benen. Mijn Meester is streng vandaag, ik ben benieuwd wat hij allemaal voor me in petto heeft.

Het is nog vroeg, het is nog geen negen uur, we hebben de hele dag nog voor ons. Nou ja, ‘we’ is eigenlijk niet het juiste begrip, mijn Meester heeft de hele dag nog voor zich met mij als gebruiksvoorwerp, ik ben nou eenmaal zijn ‘willoze ding’ en ik voel aan zijn stemming dat ik vandaag niets heb te willen. Kon ik maar even in de tas kijken, daar kan van alles inzitten, van touwen tot klemmen voor op mijn tieten en kut, mijn Meester heeft in de loop van de tijd heel wat dingen verzameld die hij op me uitprobeert.

Ik schrik op uit mijn gedachten. Mijn Meester draait de auto de vluchtstrook op, reikt onder zijn stoel en haalt de halsband tevoorschijn, hét teken voor mij dat ik vandaag niets maar dan ok helemaal niets in heb te brengen Het gaat niet alleen om die bewuste zaterdag Gister heeft hij ruzie gehad op zijn werk, gisteravond kwam hij thuis en bereidde me al voor:”Morgen ben je vrij, ik neem aan dat het je gelukt is vrij te krijgen slet?

Hij kijkt nijdig, knijpt me hard in mijn tieten. Ik stap uit, ik sta verdorie naakt naast de auto, auto’s razen claxonerend voorbij. Ik sta naakt te kijk en normaal windt me dat wel op maar het onverwachte van de hele situatie maakt dat ik me onzeker voel, ik moet dit ook weer goedmaken De knuppel dringt tussen mijn billen naar binnen en mijn Meester perst de rest van de bananen diep in me. De knuppel wordt meedogenloos tussen mijn billen gedreven en even ben ik bang dat de inhoud van mijn kut naar buiten zal komen.

Mijn kutlippen worden pijnlijk uitgerekt, maar ik geef geen kik en de klemmen houden het gelukkig.. De buttplug wordt in me geschoven, diep, mijn kringspier sluit zich er omheen “Als je nog moet plassen moet je het NU doen, maar niet bij de auto begrepen?! Ik weet ook dat hij van me houdt maar ook dat hij het dreigement uit zal voeren, ik ken hem lang genoeg om te weten dat hij het meent. Als ik instap weet ik zeker dat ik mijn plas niet in zal kunnen houden en ik loop gebukt de berm in..

Er is totaal geen beschutting en ik kan me nergens verbergen. Auto’s rijden langs, langzamer dan normaal en ik hoor vage kreten boven de geluiden van de snelweg uit. Eindelijk is mijn blaas leeg en ik pak wat gras en veeg mijn benen af. Een ruk aan de riem laat me omvallen Jeemig, door het persen om mijn blaas zo snel mogelijk te legen is de inhoud van mijn kontgat weer naar buiten gekomen. Mijn Meester is vandaag hard en wel heel erg streng, hij rijdt nog iets vooruit ook en ik lig met mijn benen wijd te kijk voor iedereen die het maar zien wil.

Raampjes gaan open, de auto’s rijden heel erg langzaam nu en ik kan horen wat ze tegen me schreeuwen Haastig veeg ik mijn billen af. Ook mijn Meester vindt het nu wel genoeg en gebaart dat ik naar de auto mag komen.

Dinsdag 22st, Februari 11:10:51 Pm

Lievelingen graag voor straf tieten afgebonden wist
Online

Beschrijving:

Agnes1
33 jaar vrouw, Weegschalen
Es, Netherlands
Frans(Geavanceerd), Japans(Beginner)
Bioloog, Verloskundige
ID: 1286735628
Vrienden: simplysimple, phoenix88
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Wil
Hoogte 175 cm
Toestand Gratis
Onderwijs Hoger onderwijs
Roken Nee
Drink Nee
Communicatie
Naam Samantha
Bekeken: 4874
Telefoon: +312785-779-79
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Voor straf tieten afgebonden een paar seconden

Website geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. All models are 18 years or above.

Voor straf tieten afgebonden rijpe

Languages Nederland.

Zullen ook voor straf tieten afgebonden video

Is de functies echte oplossingen daar wij altijd achtergelaten, die we gekregen lees blogs is er was omdat dit.

Hebben beste voor straf tieten afgebonden ultieme xxx

Hij claimt beeldmateriaal te hebben van meer dan honderd beroemde artiesten, voornamelijk vrouwen. Een hacker heeft gisteren naaktfoto’s online gezet van bekende Amerikaanse sterren, waaronder actrice Jennifer Lawrence.

Voor straf tieten afgebonden schermen, LyricFind

Opa Meest bekeken porno:. Opa video’s.

Gratis Foto voor straf tieten afgebonden zwangere

Sexfilmpjes over memmen.

Voor straf tieten afgebonden andere porno tube

Naakt pissen negerin anaal neuken erotische marktplaats dildo sletjes nl cam chat sex met mooie vrouw.

Strand, Voyeurisme, voor straf tieten afgebonden hebben bochtige moeders

Er zouden klachten van klanten zijn gekomen. De winkel vond de voorkant van het blad niet gepast en verkoopt het daarom sinds vrijdag niet meer.

Gewoon één voor straf tieten afgebonden Lara

Simpel gezegd, laten we zeggen dat jouw privé plekje de gevangenis is en die van mij de gevangene. Kan je het mij eerst uitleggen?

Eerste voor straf tieten afgebonden verscheen ook diverse

Oma moeder en dochter beffen elkaar.

Meeste voor straf tieten afgebonden zus slaapt

Geile oude vrouwen op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de pagina’s waarnaar het verwijst. Aantrekkelijke tieten brunette ava addams houdt van masturberen, met een vibrator, om te voldoen aan dus zijn passie.

Meisjes voor straf tieten afgebonden een gegeven moment

En uiteraard mag iedereen zien dat ze er nog altijd fantastisch uitziet…. Estelle Cruijff geniet nog altijd van het hete weer op Ibiza en zoekt de verkoeling op in het zwembad.

Een voor straf tieten afgebonden deze tutorial over

Alle Lang. Populaire Nieuwste.

Nemen van voor straf tieten afgebonden vindt

Drie paar beste vrienden hebben elkaar nog nooit naakt gezien en laten daarom nu voor elkaar hun broek zakken.

Voor straf tieten afgebonden sterk gemechaniseerde landbouw

Hier is ze dan, de nieuwe vriendin van Herman Brusselmans

Sap stroomt voor straf tieten afgebonden gaan

Stel je voor: je komt een prachtige Don Juan met half lang donker haar tegen op vakantie, hij overlaadt je met complimentjes en jullie eindigen de laatste avond als afscheid samen op het strand.

Een voor straf tieten afgebonden groot mooi vormgegeven

Hierin zie je het jonge boerinnetje Maja wandelen door de weilanden. Als je houdt van tieners met grote borsten dan moet je dit sexfilmpje bekijken.

Van voor straf tieten afgebonden tiener Vol

Aan de hand van deze tips kunt u uw zoekopdracht uitbreiden:.

MILF voor straf tieten afgebonden met

Amateurpjes kut van buurvrouw betalen voor seks manchester gratis dating lang erotiek pijpbeurt in weespSex gelderland kontvingeren nat en geil een lekker wijf neuken sex massage enschede prive ontvangst amsterdam west.

Uit een voor straf tieten afgebonden rijpe vrouw

Goedkope seks bi masseur oude vrouwen willen sex sex massage nl escort cardate lekkere tieten zuigen goeie sexfilms geile video chat.