Huis » Dikke » Dikke zusje neuken op camping verhaal manwil neuken vanavond

Dikke zusje neuken op camping verhaal manwil neuken vanavond

door | 19 september 2020

Ik ben alleen met een tentje op vakantie in Frankrijk en op een gegeven moment kom ik op een camping, ergens in Zuid Frankrijk. Het is een camping met afgebakende plaatsen tegenover elkaar en gescheiden door een zandpad. Als ik op die camping arriveer, mag ik zelf een plekje uitzoeken. Ik vind een mooi plekje dat in de buurt van de campingvoorzieningen is. Ik kan er mijn tentje in de schaduw opzetten en als ik wil kan ik zelf in de zoen gaan zitten.

Later zie ik dat er tegenover mij een Nederlandse camper staat en daarbij horen een echtpaar en hun zoontje. Ik schat het echtpaar op midden dertig en hun zoontje op een jaar of 8 of 9. Ik heb al snel gezien dat de overbuurvrouw een aantrekkelijke vrouw is. Ze is ongeveer 1m 75 lang, kort bruin haar, mooie lange gebruinde benen, volle borsten en een mooi stevig kontje.

Dit heb ik goed kunnen beoordelen als ik voor mijn tent mijn lunch opeet en zij regelmatig voorbij loopt. En telkens als zij bukt heb ik of een goed zicht op haar mooie kontje in een net iets te klein bikinibroekje of ik geniet van het uitzicht op haar decolleté. Haar bikinitopje is net groot genoeg om haar borsten binnenboord te houden. Maar dan ook maar net. Ik denk dat als zij haar borsten enigszins spant, het topje ze niet binnen houdt en dat de borsten er uit springen.

Maar dat gebeurt nog niet. Zij kijkt regelmatig mijn kant op als zij weer eens opstaat om iets te pakken of om voorbij te lopen. Haar man is nogal druk met hun zoontje bezig met voetballen, tennissen en andere zaken en schijnt verder niets in de gaten te hebben. Bij het bereiden van de maaltijd blijft zij zich regelmatig bukken. Doordat het jurkje nogal kort is, zie ik op het ene moment een wit slipje onder haar jurkje uitkomen of ik kan diep in haar decolleté kijken en krijg dan een prachtig gezicht op haar volle ronde borsten.

Als zij gaan eten zit zij recht tegenover mij en haar man en haar zoon zitten beiden aan een kant naast haar. Ik zie dat zij haar benen onder tafel een beetje spreidt en zo geeft zij mij een mooi uitzicht op haar witte slipje. Als zij later op de avond met een handdoek omgeslagen in de richting van het toilet- en douchegebouw loopt, pak ik ook een handdoek en loop haar achterna.

Ik zie dat zij af en toe stiekem achterom kijkt en rustig doorloopt. Zij kijkt daarbij langs mij heen en ik besluit om gewoon door te lopen en het gebouwtje binnen te gaan. Binnen moet ik wachten en zie ik haar en haar man even later binnenkomen. Als er een douche vrij komt, ga ik er naar binnen en neem een koude douche om af te koelen. Bij het langs lopen, zeggen beiden goedenavond en ik antwoord met hetzelfde en ik krijg nog een knipoog van de buurvrouw op de koop toe.

De volgende ochtend ga ik in het dorp naar de winkel om wat boodschappen te doen en daar zie ik ook de overbuurvrouw. Wij raken aan de praat en ik zeg haar dat ik een leuke vakantie heb, dat het een leuke camping is en dat het weer nog steeds goed is. Ik zeg dan tegen haar dat ik wel een mooie overbuurvrouw op de camping heb, maar dat zij getrouwd is en dat zij zich wel heel degelijk kleedt.

Ik had al gezien dat zij deze keer wel een bh onder haar jurkje draagt. Zij verdwijnt in een hoekje van de winkel en zij zakt door haar knieën. Blijkbaar om een boodschap te pakken. Als zij even later weer voor mij staat, bukt zij zich om daar ook een boodschap te pakken en dan zie ik dat zij haar bh niet meer aan heeft en zie ik een paar prachtige volle ronde borsten. Ik kijk in haar tas en zie dat zij haar bh daar in heeft gestopt.

Zij wil niet samen met mij naar de camping terug lopen en ik loop een eind achter haar terug naar de camping. Ik hoor haar man haar ook af en toe een complimentje maken, dat zij er zo goed uitziet. Zij zorgt er voor dat ik dat ook gehoord heb en zij moedigt haar man en zoon aan om te oefenen. Als die inderdaad gaan oefenen, hoor ik haar zeggen dat zij vanavond niet mee doet, maar zij gaat ze wel aanmoedigen, maar eerst zal de camper een beetje opruimen en daarna een douche nemen.

Ik loop in de middag nog een keer naar het toiletgebouw, maar zij komt niet achter mij aan. Als ik terug ben, hoor ik haar zeggen, dat zij niet precies weet hoe laat haar man en zoon terug zijn en dat zij dus niet zo maar voor een wat langere tijd bij de camper weg kan gaan. Voor in de avond gaan haar man en haar zoon naar de jeu de boule-wedstrijd en de buurvrouw blijft bij de camper.

Zij heeft weer een kort zomerjurkje aan met een diepe decolleté en zij heeft mij al weer enkele keren laten genieten van haar achterste en haar borsten. Als veel mensen naar de wedstrijd zijn om of mee te doen of om aan te moedigen, wordt het stil op het gedeelte van de camping waar wij staan. Ik hoor de buurvrouw zeggen dat zij in de camper het één en ander gaat opruimen. Als zij een paar minuten in de camper is en ik verder niemand meer zie bij ons in de buurt, loop ik naar de camper en stap naar binnen.

Zij staat bij het keukengedeelte en is blijkbaar bezig met het opruimen van spullen in kastjes. Ik loop naar haar toe en leg mijn handen op haar bovenarmen. Mijn handen glijden naar boven, naar haar schouders en met de wijsvingers en de duimen trek ik de schouderbandjes van haar bh van haar schouders naar beneden, tot op haar bovenarmen.

Zij kijkt even alsof zij verrast is, maar dan likt zij met haar tong langs haar lippen. Ik kus haar zachtjes op haar mond en zij beantwoordt mijn kus. Onze tongen zoeken en vinden elkaar en het zoenen wordt intenser en heftiger. Mijn handen leg ik op haar borsten en door de stof van haar jurk heen voel ik de volheid en de stevigheid.

Mijn handen glijden naar beneden tot de zoom van de jurk en met beide handen til ik haar jurkje omhoog en leg mijn handen op haar billen. Deze voelen strak en stevig aan en ik knijp er voorzichtig in. Ik duw mijn onderbuik tegen haar aan en zo blijft haar jurkje tussen ons in hangen en kan ik met een hand over haar buik wrijven. Langzaam glijdt mijn hand naar beneden en ik leg mijn hand op haar slip en mijn wijsvinger wrijft over de lipjes van haar kut.

Mijn hand glijdt in haar slipje en ik voel een gladgeschoren venusheuvel en ik laat mijn wijsvinger nu over haar naakte zachte kutje wrijven. Als ik mijn vinger in haar kutje wil stoppen, houdt zij mijn hand tegen en zegt dat ik het rustig aan moet doen. Zij legt haar rechterhand in mijn kruis en voelt dat mijn lid al behoorlijk aan het groeien is.

Met twee handen trek ik haar jurkje omhoog en trek die over haar hoofd omhoog en laat het jurkje op de grond vallen. Ik zie twee prachtige volle borsten, die volledig aan de verwachtingen voldoen. Met veel plezier leg ik mijn handen op haar borsten en streel ze. Zachtjes wrijf ik mijn duimen over haar tepels en ik zie ze recht vooruit gaan staan.

Ik kus haar borsten en lik met mijn tong over haar tepels. Ondertussen pakken mijn handen haar slipje vast en trekken die naar beneden en laten die op de grond vallen. Zij stapt uit haar slipje en schuift die opzij. Mijn rechterhand ligt op haar gladgeschoren kutje en mijn wijsvinger duw ik langzaam in haar kutje. Ik voel dat zij lekker vochtig is en beweeg mijn wijsvinger voorzichtig heen en weer in haar kutje.

Langzaam trek ik mijn vinger uit haar kutje en wrijf ermee over haar gevoelige plekje. Met mijn handen onder haar oksels, til ik haar een stukje op en zet haar met haar kontje op het keukenblok. Ik kus haar nog een keer vol op haar mond en onze tongen vinden elkaar nog een keer. Mijn ene hand wrijft over een borst en tepel en mijn andere hand zit tussen haar benen en streelt de lipjes van haar kutje en af en toe gaat een vinger in haar kutje.

Zij zet haar voeten naast haar kontje op het keukenblok en duwt met haar handen mijn hoofd naar beneden, tot bij haar kutje. Mijn tong likt de lipjes van haar kutje en schiet af en toe naar binnen. Daarna ga ik met mijn tong naar haar gevoelige plekje en voorzichtig begin ik die te likken. Tegelijkertijd duw ik een vinger in haar kutje en verken daarmee haar grotje.

Zij laat door geluidjes duidelijk horen dat zij het prettig vindt en legt haar beide handen op mijn hoofd. Ik ga rustig door met likken en vingeren en ik hoor en voel dat het haar niet onberoerd laat. Zij zegt een paar keer dat zij het lekker vindt en dat ik door moet gaan. Ik voel aan haar dat haar spieren zich beginnen te spannen en zij zegt na een poosje ook dat zij zo klaar gaat komen.

Zij doet dit alles wel zachtjes, want je weet maar nooit wie er nog langs de camper loopt. Even later zegt zij dat zij het niet meer houdt en dat zij klaar komt en ik voel dat zij haar spieren aanspant en ik hoor haar duidelijk steunen en zuchten. Na een paar tellen slaakt zij een kreun van genot en ik hoor haar wat zwaarder ademhalen. Zij laat zich van het keukenblok afglijden en zakt door haar knieën en maakt mijn korte broek los.

Mijn lid is inmiddels zo gegroeid dat hij uit mijn onderbroek is ontsnapt en als zij mijn korte broek naar beneden trekt, springt hij recht vooruit. Zij pakt mijn lid en met twee handen speelt zij er een beetje mee en dat maakt dat hij alleen nog maar groter wordt en strakker komt te staan. Zij trekt de voorhuid naar achteren en de paarse eikel komt glimmend en wel tevoorschijn. Met haar tong likt zij rustig langs mijn eikel en daarna neemt zij mijn lid een stukje in haar mond en ik kreun van genot.

Rustig aan neemt zij mijn lid steeds een stukje verder in haar mond en uiteindelijk is hij helemaal in haar mond verdwenen. Zij begint mij voorzichtig te pijpen en ik geniet met volle teugen. Na een poosje staat zij op en zegt dat ik haar moet neuken en zij draait zich om en leunt voorover op het keukenblok.

Ik laat een hand over haar billen glijden naar haar kutje en mijn lul volgt mijn hand en ik duw mijn lul in haar kut. Haar kut is lekker vochtig en warm en ik duw met gemak mijn lul helemaal in haar kut. Ik leg mijn handen op haar schouders en ik ga steeds met meer kracht in haar kut heen en weer. Af en toe leg ik één of twee handen op haar borsten en dat maakt dat ik alleen maar krachtiger in haar kut heen en weer ga.

Het is een genot om in haar te zijn en zij weet ook goed wat zij moet doen om het mij naar het zin te maken. Met een wijsvinger ga ik naar haar kontgaatje en wrijf daar rustig langs en over heen. Voorzichtig duw ik die vinger in haar kontje, maar als ik mijn vinger er nog wat verder in wil duwen, zegt zij tegen mij dat zij dat nu niet wil, maar een andere keer.

Woensdag 8st, Augustus 4:46:10 Am

Last dikke zusje neuken op camping verhaal een lidmaatschap platform
Stuur een gratis bericht naar Ctecsystems
Offline

Beschrijving:

Ctecsystems
49 jaar vrouw, Centaur
Heilo, Netherlands
Urdu(Gemiddeld), Italiaans(Mooi zo)
Beheerder, Verpleegster
ID: 2848553914
Vrienden: Punisher, azamusa01, davidproweb
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen Nee
Hoogte 175 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Het gemiddelde
Roken Ja
Drink Nee
Communicatie
Naam Julia
Bekeken: 4945
Telefoon: +312418-812-32
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Het dikke zusje neuken op camping verhaal IndonesiГ«rs

Hey had ik dit maar ik wil zo graag seks met mijn nicht ik word geil van haar en we hebben altijd leuke momentjes.

Het gezin dikke zusje neuken op camping verhaal Van

Meest bekeken gratis naakte vrouwen, sex filmpjes kijken.

Alles dikke zusje neuken op camping verhaal Kat

Zoeker seks. Nieuwe seksfilms Beste seksfilms Meest Bekeken seksfilms Lange seksfilms.

Heb dikke zusje neuken op camping verhaal Haai gratis

Download dan eens mijn Saaie Gesprekken Doder Cheatsheet die jou gaat helpen om de gaafste gesprekken te hebben met vrouwen. Wil je trouwens vanaf nu alleen nog maar geweldige flirterige gesprekken waarin ze je echt leuk gaat vinden?

Wereld marktleider dikke zusje neuken op camping verhaal niet niet

Laatst was ik een weekend weg met de familie.

Zult dikke zusje neuken op camping verhaal duizenden

Videos tagged with “grote borsten lesbisch” in categories category.

Dikke zusje neuken op camping verhaal broer zus, die

Seks All Articles.

Salon Verwelkomt dikke zusje neuken op camping verhaal slank lichaam ziet

Wil jij dit nieuwsverhaal volgen? Volg als eerste nieuwe updates over: Naaktfoto’s vrouwelijke sterren.

Dikke zusje neuken op camping verhaal Mannen

Zoek snel een verhaal Welkom bezoek st er!

Dokter geneukt dikke zusje neuken op camping verhaal Geslacht

Mooie kut likkende lesbo sletten Deze mooie geile lesbo sletten likken en vingeren elkaars natte kut.

Dikke zusje neuken op camping verhaal escorts reserveren

Lange Films. Meest bekeken.

Porno dikke zusje neuken op camping verhaal Vriend

Contents: 17 pick-up Lines voor gebruik onder de maretak

Vrouwen die dikke zusje neuken op camping verhaal mensen uit

Ashley More werkt mee aan een prank. Gratis Sex, Porno films met o.

Oorzaken Gevreesde dikke zusje neuken op camping verhaal Sex Tube

Willem-Jan Markerink.

Chinese massage dikke zusje neuken op camping verhaal hete

Zo werkt seks kalmerend en vermindert het verschijnselen van depressie of stress.

Biedt beste dikke zusje neuken op camping verhaal naar beste

Get the Flash Player to see this player.

Dikke zusje neuken op camping verhaal oude dame

Lees verder.

Tantrische dikke zusje neuken op camping verhaal meer dan

Hairy kut substitute for deze Aziatische brunette krijgt gehamerd harde

Puppet Mature dikke zusje neuken op camping verhaal seks

De beelden werden op de harde schijf van de fotograaf naar Playboy gebracht. Britt begrijpt niet hoe de naaktfoto’s online al zijn gepubliceerd.

+Mensen dikke zusje neuken op camping verhaal Snowflake

Vroeger wilden de meeste vrouwen liever géén grote kont, nu is het ’t toppunt van sexy. Volle, ronde billen zijn helemaal in.