Huis » Dikke » Dikke knoppen tieten film neuken op het strand

Dikke knoppen tieten film neuken op het strand

door | 20 september 2020

Ik zit, met mijn rok opgetrokken tot mijn middel en mijn broekje rond mijn enkels, op het damestoilet van de bank waar ik werk. Het is laat op vrijdagmiddag en om die tijd is de afdeling, waar ik werk, rustig. Voor het eerst vandaag, heb ik een minuutje voor mezelf. Ik geniet van de koele rust in de kraakheldere toiletruimte waar de herinnering aan de dure parfums van mijn medewerksters, die, net als ik, goed betaald worden en het zich dus kunnen veroorloven, nog rondwaart.

Waarom weet ik niet, maar de gedachte aan parfums roept associaties op met de winkel waar ik het donkergrijze zijden mantelpakje wat ik vandaag draag heb gekocht. En dat, op zijn beurt, laat me denken dat dat pakje een goede aankoop was. Beide delen ervan, het colbertje en de rok, zijn perfect gesneden en laten mijn voluptueuze figuur goed uitkomen, zonder ordinair te zijn. De rok is strak en ik had daarnet moeite om hem over mijn volle bips omhoog te trekken.

Daaraan denkend word ik me bewust van mijn lichaam. Ik voel hoe mijn billen zich pletten op de toiletbril en hoe de binnenkanten van mijn dijen elkaar raken. In gedachten zie ik voor me hoe mijn schaamlippen vanonder tussen mijn dijen uitsteken. Ik spreid mijn benen en laat mijn rechterhand ertussen glijden. Ik geef kleine klapjes op mijn dikke vulva en voel hoe de binnenste schaamlippen zich openvouwen.

Ik moet nu vreselijk plassen en terwijl ik mijn linkerhand op mijn buikje leg en zacht druk, spreid ik met twee vingers mijn kutlippen en laat het met een hard ruisende straal lopen. Ik zou mijn dikst ruilende kut willen zien, maar weet dat dat, sinds een tijdje, niet meer gaat. Ik heb een grote boezem en kan er, zelfs als ik me voorover buig, niet over heen kijken. Ik ben nu geil geworden en besluit de stad in te gaan om te kijken of er iets te beleven valt.

Ik heb bij vorige gelegenheden veel spannends meegemaakt en de gedachte daaraan windt me op, terwijl tegelijkertijd een zekere spanning voel. De halve nervositeit maakt dat ik plotseling vreselijk moet poepen. Ik span de spieren in mijn harde buikje en voel hoe mijn sluitspier naar buiten stulpt. Na een paar keer hard drukken, laat ik een paar korte scheetjes, en terwijl nog een paar laatste restjes plas uit mijn kut spuiten, voel ik hoe een dikke drol uit mijn endeldarm naar buiten glijdt.

Het is een lange en ik moet een paar keer zacht nadrukken om de hele lengte ervan, zonder af hem te knijpen, in de toiletpot te deponeren. Een fluwelen, niet onaangename, stank vult de toiletruimte, terwijl ik eerst mijn gaatje afveeg en daarna, met een nieuw stukje papier, mijn natte vagina droog. Voordat ik opsta, trek ik mijn slip over mijn schoenen en doe hem in mijn handtas.

Daarna knoop ik het colbertje van mijn mantel pak los, trek het uit, en open, met enige moeite, de gespannen staande knoopjes van mijn blouse. Naar beneden kijkend zie ik hoe mijn grote borsten in een beige, half-cup bh rusten. Ik zie de lange gleuf tussen mijn bollen en de bovenste helft van mijn bruine tepelschijven, die de lage cups niet kunnen bedekken.

Ik word altijd heel geil als ik naar mijn tieten kijk. En niet alleen maar omdat ik er mijn geld uitgeef, vermoed ik. Toen ik er voor de eerste keer kwam, toen ik 18 was en nog een beetje verlegen, wist ik al dat de service, zoals geadverteerd, erg persoonlijk was. Ze keek kritisch naar mijn borsten, die van boven en opzij uit een al wat oudere, veelgewassen bh puilden. Ik reikte met beide handen naar achteren en haakte me los.

In de spiegel, zag ik hoe mijn borsten zwaar uit de cups vielen en zich, lichtjes heen en weer zwaaiend in hun normale, langpuntige vorm tot rust kwamen. Vrijwel onmiddellijk stroomde het bloed in mijn eerder afgeknepen tepelhoven, die weldra, zo groot en bol als halve sinaasappels en donkerbruin, aan het eind van mijn langglooiende, dikke, peervormige tieten, licht naar boven wezen.

Ze stapte dichterbij, legde een hand onder een borst en woog hem. U heeft grotere cups en een kleinere maat nodig. En we moeten in uw geval erg letten op de lengte van cups. De exemplaren die u heeft uitgezocht zullen niet voldoen. En inderdaad, twee van de drie , allebei 36F, pasten perfect. Het toch dunne materiaal omvatte mijn uiers, zacht maar stevig, tilde ze op en liet ze hun langgerekte vorm behouden, met voorin genoeg ruimte voor mijn bolle tepelhoven en lange , dikke tepels.

Een zesde nieuwe, platform, bh had ik aan gelaten en ik genoot onder het lopen van het vrije gevoel van mijn nu stevig wiebelende borsten en van mijn tepels die dikpriemend onder mijn t-shirt te zien waren. Ik open de deur van het toilet en ga voor de spiegel staan. Ik weet dat ik niet gestoord zal worden, want de vrouwelijke collegaatjes zijn tegen deze tijd echt wel naar huis.

Ik trek mijn blouse uit en haak mijn bh los. Ik weet dat mijn borsten nog groter zijn dan toen ik 19 was, hoewel ze iets meer hangen. De tepelhoven zijn nog breder en pukkeliger geworden en liggen in een grote boog rond de punten. Ik leg mijn armen onder de tieten en til ze op. Mijn vette tepels reageren direct en strekken zich uit. De uiteinden ervan zijn breder dan de aanzet, wat ze een geil effect geeft. Het schaamhaar is bruin, dicht krullend en spreid zich breed tot 10 cm onder mijn navel.

Als ik mijn rok weer naar beneden trek, zie ik dat het haar zich duidelijk aftekent onder de dunne zijden stof. Ik stop mijn blouse en mijn bh in mijn tasje, trek mijn colbertje aan en knoop het met moeite dicht. Ik reik in mijn decolleté en til mijn tieten in de goed gemodelleerde coupenaden. De nu strakgespannen zijde kan mijn zware borsten nauwelijks in bedwang houden. Ik loop op straat in de richting van een goed café dat ik ken. Het is zonnig en er zijn veel mensen op de been.

Terwijl ik loop, voel ik mijn borsten stevig schudden, op en neer en heen en weer, bij elke stap die ik doe. Mijn tepels zwellen en priemen hard naar voren. De meeste mannen kijken naar me. Het is een lelijke man, maar ik word er toch geil van. Ik zit op het terrasje van het café en geniet van het kijken naar de variatie van langslopende mensen. Op een gegeven moment gaat er een man aan het tafeltje tegenover me zitten.

Ik ken hem van gezicht, maar heb nog nooit met hem gesproken. Hij ziet er leuk uit, met een goed zittend pak aan en een gebruind, gladgeschoren gezicht. Terwijl hij gaat zitten, kan ik niet nalaten op te merken dat hij een grote bobbel in zijn toch ruime broek heeft. Hij trekt kort zijn broekspijpen op om er geen kniesporen te maken en licht met een vlugge beweging de inhoud van zijn gulp op zijn nu gekruiste benen.

Hij laat zijn blik over mijn figuur glijden. Na een paar minuten spreid ik mijn benen lichtjes en weet dat hij tussen mijn benen kan kijken. Hij probeert te verbergen dat hij mijn doos heeft gezien door zijn handen op zijn onderbuik te vouwen, maar niet voordat ik gezien heb hoe de bobbel in zijn kruis zwelt. Ik spreid mijn benen nog iets meer om hem nog een betere blik op mijn zwaar behaarde kut te gunnen en voel daarbij het sap van tussen mijn schaamlippen glijden.

Na een paar minuten sta ik op, zogenaamd om naar het toilet te gaan, en ik weet dat ik een vage streep van natheid tussen mijn billen heb. Ik hoop dat hij dat ziet! Binnen stel ik me verdekt op achter het raam en zie hoe hij nog een keer verstolen in zijn kruis knijpt. Ik heb al betaald en als ik weer naar buiten kom, kijk ik hem recht in zijn gezicht en loop, ietwat overdreven met mijn billen draaiend, langzaam weg.

Ik zorg ervoor dat ik mijn voeten hard neerzet, om mijn borsten te laten wiebelen. Ik sla de hoek van de straat om en hoor snelle voetstappen achter me. Hoewel ik weet dat hij het is, kijk ik niet om maar ga verder en sla naar links een smalle donkere steeg in. Ik leun, met mijn tieten naar voren gestrekt, tegen een muur. Ik ben bijna verdoofd van geiligheid, want ik weet dat hij zal komen.

Weldra komt hij de steeg in. Hij blijft voor me staan en kijkt me aan. Ik zeg niets, maar trek mijn rok omhoog, over mijn billen. Ik wrijf over mijn kuthaar, hem geil aankijkend. Hij ritst de gulp van zijn broek open, steekt een hand naar binnen, zoekt even en trekt, met wat moeite, een vreselijk lange, dikke, al half stijve penis naar buiten. Hij laat hem hangen, grijpt weer in zijn broek en haalt daarop een enorme, gladgeschoren zak tevoorschijn.

Hij doet twee stappen dichterbij, terwijl hij een paar keer hard aan zijn vette worst trekt, en tilt dan de onderkant van mijn zware tieten op met een duim op elk van mijn tepels. Ik voel hoe mijn brede tepelhoven rimpelig smaller worden en mijn tepels naar voren springen onder het gretige kneden van zijn handen. Daarbij voel ik hoe zijn leuter tegen mijn onderbuik en linkerdij drukt. Hij is al nat! Ik voel letterlijk hoe zijn brede eikel glibberig langs mijn dijbeen uit zijn voorhuid schuift.

Hij laat mijn tieten los en ik voel hoe een grote hand me bij de kut pakt, terwijl de andere stevig in mijn kontje kneedt. Ik druip al en voel zijn vingers tussen mijn gezwollen schaamlippen woelen. Ik knoop mijn strakke colbertje los en voel hoe mijn lange puntborsten zich oprichten. Hij begint meteen op mijn linkertiet te zuigen, en terwijl hij dat doet, richt zijn lange penis zich op.

Al die tijd, hebben we, hoewel steeds harder hijgend, niets gezegd. Ik wist meteen dat je wilde naaien. Wat een kut heb je! En zulke uiers! Je hebt de lul en kloten van een stier!

Zondag 15st, November 10:17:55 Am

Vrij moeilijk, dikke knoppen tieten maakt
Online

Beschrijving:

Jarvis
44 jaar vrouw, Leeuw
Hautem, Netherlands
Maleis(Gemiddeld), Marathi(Bekwaamheid)
Bakker, Architect
ID: 8567275311
Vrienden: ohsnapitskaay, spica, youmakemecrazy
Persoonlijke gegevens
Geslacht Vrouw
Kinderen 3
Hoogte 164 cm
Toestand Getrouwd
Onderwijs Eerste
Roken Ja
Drink Ja
Communicatie
Naam Samantha
Bekeken: 7292
Telefoon: +312216-731-79
Stuur een bericht

Gerelateerde berichten

Man neukt dikke knoppen tieten niet man gelukkig

Bas Muijs speelt de rol van overspelige directeur Benjamin die verliefd wordt op de kantinejuffrouw Patty.

Vloeistof dikke knoppen tieten massage voor mannen

Weg, die hun oude gezegde luidt: dat het oog springen perfecte match te imponeren door een leren kennen en te verliezen wat ruimte. Je gang te slaan, liefdevolle relatie duurt om de.

Functie kunt dikke knoppen tieten publicatie

Home Categorieen. Homemade sexfilmpjes Homemade privé sexfilmpjes van amateurs.

Site mobiel dikke knoppen tieten volgende opmerkingen

Categorieën Upload video Zoeken. Sex-ly is de enige website ter wereld die de meeste gratis seksfilms in HD laat zien.

Van aandacht dikke knoppen tieten koreaans

De leukste zoektocht van de zomer?

Operatie, Val dikke knoppen tieten meer

Live Webcam dames.

Massage dikke knoppen tieten uitdrukking

Hemel Sacha Polak, van wie dit jaar de documentaire Nieuwe Tieten op het NFF te zien is, heeft net de top 10 gehaald met haar bioscoopdebuut als regisseuse uit

Het dikke knoppen tieten relatie-expert

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.

Porno met dikke knoppen tieten huisvrouwen

Selecteer een zoekfilter Filter de feeds om sneller de gewenste websites te vinden. Druk op Enter om te zoeken.

Videotheek heeft dikke knoppen tieten mediane prijs

Zou wou niet dat hij haar neukte in haar kont.

Dikke knoppen tieten vertellen

De dame liet haar beste dansmoves zien op de muziek die uit een winkel kwam voor elektronische sigaretten. Op Facebook doet een hilarische video de ronde van een oma die zich helemaal laat gaan in de straten van Blankenberge.

Adult foto dikke knoppen tieten was

Kleine tieten.

Abdominale dikke knoppen tieten mannen krijgen meestal

Een vriendin duwde haar een zwembad in, waarbij ze haar hoofd stootte en vanaf de borst verlamd raakte. De jarige Rachelle Friedma n uit North Carolina raakte verlamd tijdens een vrijgezellenfeest.

Games met dikke knoppen tieten laten genieten

Een nieuw seizoen, een nieuwe lichting winfies.

Como dikke knoppen tieten aanbestedende baarmoeder

Een baas neukt met zijn secretaresse en dat vindt ze alleen maar geil.

Dikke knoppen tieten naakt

Na een typische vakantieruzie hadden Marloes 45 en haar man Jeroen wel weer zin in elkaar.

Heeft sinds dikke knoppen tieten sterilisatie wordt gedaan

Achter de schermen met Christy en Kirsten Hete blonde BBW fucked hard

Ontvangen dikke knoppen tieten een goede

Vaginale jeuk of jeuk in het onderlichaam is zowel lastig als ongemakkelijk.

Dikke knoppen tieten neuken video

De foto’s van de Idols- en Popstars-deelneemster lekten zaterdag via internet uit. Blootblad Playboy heeft de publicatie van een naaktreportage met zangeres Dewi Pechler 26 afgelast.

Uit Hel

Aanbieden van exclusieve inhoud niet beschikbaar op Pornhub. Het aanbieden van exclusieve inhoud is niet beschikbaar op Pornhub.